Sigrid Bernson om Robin Bengtssons nya låt med Victoria Voss

Sigrid och Robin

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har varit ett par sedan de dansade ihop i Let's dance.
Trots att de numera bor ihop så är det sparsamt med uppdateringar från Sigrid.
Nu väljer hon att ge väsen ifrån sig!

Robin Bengtsson, 30, och Sigrid Bernson, 32, är ett av Sveriges hetaste kändispar. De träffades när de dansade tillsammans i Let's dance 2019 och sedan dess har de varit oskiljaktiga.

LÄS MER: Doktor Mikaels hemliga framtidsplaner med Lotta

Exklusivt

Däremot dröjde det ett bra tag innan turturduvorna valde att bekräfta romansen. Men sedan julafton 2019 har de valt att flitigt visat upp sitt liv ihop, bland annat på sociala medier för fans och följare.

Det var under förra våren som Robin och Sigrid kunde avslöja att de köpt ett hus tillsammans. Den gemensamma villan ligger i Vallentuna, strax utanför Stockholm, och är 140 kvadratmeter stort med sju rum och en tomt på hela 1 151 kvadratmeter. Under fjolåret har följarna även kunnat ta del av parets renovering och husliv.

Sigrid och Robin är sambos

Robin och Sigrid verkar minst sagt ha kommit till ro i det nya huset. Under förra året renoverade de nämligen villan, och av parets sociala medier att döma så ser du ut att stormtrivas tillsammans!

Även Robins son William tillbringar såklart också en hel del tid i huset. Och vi har kunnat se Sigrid dela med sig av bilder på bonussonen och Robin, exempelvis under påskhelgen där de åkte motocross. Under ett bildspel från dagen, där hon har valt en bild där hon sitter på en cross som första bild, skrev hon:

”Tycker jag passar rätt bra på den här motorcykeln! Men att köra snabbt och hoppa med den, det överlåter jag till Robin! Glad Påsk på er!”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sigrids stöd till Robin efter glada nyheten

Nyligen kunde Robin Bengtsson avslöja en glädjande nyhet – han släpper nämligen ny musik ihop med kollegan Victoria Voss.

När Robin delade med sig av nyheten beskrev han Victoria som sin homie, och att fansen kanske till och med kan förvänta sig ännu fler låtar från duon.

Sigrid, som har varit lite sparsam med uppdateringar de senaste månaderna, tvekade dock inte en sekund på att kommentera Robins nya projekt. I ett inlägg på sin Instagram story har hon nämligen lagt upp en riktig hyllning till pojkvännen. Det visar sig även att Sigrid också har en nära relation till Victoria, för nu skriver hon:

”Idag släpper mina älsklingar den magiska låten Walk on by”, skriver Sigrid Bernson.

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Så är Sigrid Bernson och Benjamin Ingrossos relation idag

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernson visar upp glädjen med Robin Bengtsson