Så är Sigrid Bernson och Benjamin Ingrossos relation idag

Benjamin Ingrosso och Sigrid Bernson

Sigrid Bernson och Benjamin Ingrosso fångade allas hjärtan när de två dansade tillsammans i Let's dance 2014. Och det hela slutade ju faktiskt med en vinst!
Men hur är deras relation idag egentligen? Hänt reder ut!

Benjamin Ingrosso, 23, och Sigrid Bernson, 32, dansade tillsammans i Let's dance år 2014. Det hela gick så bra att de två kammade hem hela vinsten och den åtråvärda glasskon. Och det rådde ingen tvekan om att artisten och tv-profilen Benjamin sopade banan av de andra deltagarna, mycket tack vare proffsdansaren Sigrid Bernson.

Sigrid Bernson i Let's dance – de har hon dansat med genom åren

Sigrid är ett välkänt ansikte för alla Let's dance-fantaster. Hon har ställt upp i flera säsonger och har medverkat nästan varje år sedan 2011.

LÄS MER: Let's dance-Cecilias hälsokamp efter förlossningen

Första gången Sigrid medverkade var tillsammans med Andreas Weise, 2011. Följande år vann hon tävlingen tillsammans med Antonio Hysén. 2013 var det dags igen, och då med tidigare EMD-medlemmen Erik Segerstedt. Och 2014 gjorde hon minst sagt succé, då hon som sagt tävlade med Benjamin Ingrosso, och kammade hem vinsten.

Sigrid hade ett uppehåll från programmet för att sedan göra en comeback år 2017, då parades hon ihop med Samir Badran som hon även inledde en kärleksrelation med. Paret bekräftade att de gjort slut 2019.

Istället blev artisten Robin Bengtsson och Sigrid blev kära i varandra när de dansade ihop i Let's dance 2019. Idag bor de tillsammans och har ett hus strax utanför Stockholm, i Vallentuna.

Så är Sigrid Bernsons relation till Benjamin Ingrosso idag

År 2014 vann alltså Sigrid med Benjamin, och det råder ingen tvekan om att de har en god relation än idag. Exempelvis har de synts umgås när de båda tävlade i Melodifestivalen 2018 som dessutom Benjamin vann med låten Dance you off.

De två följer även varandra på sociala medier, och verkar ha en god vänskap. I samband med att de båda skulle tävla i Melodifestivalen år 2018 gjorde de en gemensam intervju i Nyhetsmorgon – fyra år efter vinsten i Let's dance.

– Det är sjukt att det gått så fort, det är bara kul att vi gör någonting som inte har med Let's dance att göra, sa Benjamin då.

– Det är verkligen med kärlek som jag går upp och tävlar mot Benjamin, konstaterade även Sigrid under intervjun.

Redan under Let's dance avslöjade Benjamin att han och Sigrid hade en väldigt god relation för Aftonbladet.

– Vi har lärt känna varandra mer än vi trodde, vi har sjukt mycket gemensamt och har pratat om väldigt privata saker, sa Benjamin till tidningen då.

Benjamin Ingrosso och Sigrid Bernson verkar med andra ord ha behållit sin vänskap och är fortfarande kollegor i liknande bransch.

LÄS OCKSÅ: Therese Alshammar om beslutet att skaffa barn med sambon Johan Wallberg

LÄS OCKSÅ: Så träffades Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet // Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT

Senaste nytt