Robin Bengtssons nya beslut för karriären

Robin och Sigrid.

Artisten Robin Bengtsson är för många en solklar favorit, numera är han dessutom tillsammans med proffsdansaren Sigrid Bernson. Och nu kommer han äntligen med ett nytt beslut för karriären – efter sin långa frånvaro!

Robin Bengtsson, 30, och Sigrid Bernson, 32, är ett av Sveriges hetaste nöjespar. De träffades när de medverkade tillsammans i tv-programmet Let’s dance 2019. Det dröjde ett bra tag innan turturduvorna valde att bekräfta romansen men sedan julafton 2019 har de valt att flitigt visat upp sitt liv ihop, bland annat på sociala medier för fans och följare.

Robin och Sigrid avslöjade i mars 2020 att de köpt ett gemensamt hus tillsammmans i Vallentuna, strax utanför Stockholm. Huset är 140 kvadratmeter stort med sju rum och en tomt på hela 1 151 kvadratmeter. Under fjolåret har följarna även kunnat ta del av parets renovering och husliv.

LÄS MER: Därför stoppas Arvinge okänd av SVT – Kattis besvikelse

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så lever Robin Bengtsson och Sigrid Bernson tillsammans

Paret verkar minst sagt ha kommit till ro i det nya huset. Under förra året renoverade de nämligen villan, och vad vi kan döma från parets sociala medier så ser de ut att stormtrivas tillsammans!

Även Robins son William spenderar såklart en hel del tid i huset. Och vi har kunnat se Sigrid dela med sig av bilder på bonussonen och Robin, exempelvis under påskhelgen där de syntes umgås och åka motocross tillsammans. Under ett bildspel från dagen, där hon har valt en bild där hon sitter på en cross som första bild, skrev hon:

”Tycker jag passar rätt bra på den här motorcykeln! Men att köra snabbt och hoppa med den, det överlåter jag till Robin! Glad Påsk på er!”

Robin Bengtssons besked för fansen – släpper en ny låt

Både Sigrid och Robin är väldigt populära på sociala medier, på Sigrids Instagram har hon över 160 000 följare. Hon har genom åren dessutom varit väldigt aktiv, men på senaste tiden har det varit ganska tyst från tv-profilen – tvärtom från pojkvännen Robin som nu kommer med ett nytt besked Instagram. Nämligen att han kommer släppa en ny låt! Och visst har det varit lite tyst från artistens sida när det kommer till nya låtar, men nu var det äntligen dags.

Till sin bild skriver Robin: ”Ute på fredag. Jag och min homie @victoriavossofficial släpper den första av ... 2? 3? singlar som vi har skrivit med fantastiska @martinbustgaard. Den här träffar dig direkt i känslorna! Var noga med att följa oss båda på @spotify @spotifysweden, för du vet aldrig när nästa låt kan dyka upp.”

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru–Karin Nordström är gravid med tvillingar

LÄS OCKSÅ: Nyhetsmorgon-Carolin Björnerhags avslöjande om kärlekslivet

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt