Tobias Karlsson visar upp stora familjelyckan

Tobias Karlsson

Tobias Karlsson lever sin dröm just nu i Let's dance när han dansar med en av Sveriges främsta artister, nämligen Carola Häggkvist! Men dansen är faktiskt inte allt, för nu visar Tobias upp den stora familjelyckan!
”Hjärtat svämmade över”, skriver han.

I årets säsong av Let's dance dansar Tobias Karlsson, 44, med ingen mindre än Carola Häggkvist, 54. Tobias hade egentligen tackat nej till årets säsong av danstävlingen, men efter att produktionen lovat honom att han inte skulle bli besviken så tackade han ja till slut.

LÄS MER: Björn Ulvaeus nya besked om Abba

Och besviken blev han inte! När Tobias fick se att det var just Carola han skulle dansa med så föll han nästan ihop och kunde knappt tro att det var sant. Han har tidigare berättat för Hänt om den stora glädjen.

– Jag har sagt att jag inte vill ställa upp i Let’s dance igen om jag inte får en bra partner. Och nu så tyckte jag att det var en bra partner, det är ju fantastiskt det här, sa Tobias då till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så funkar samarbetet mellan Tobias och Carola

Carola var den första deltagaren som avslöjades i årets säsong, det var efter att hon gästade Nyhetsmorgon på TV4 som nyheten kom. Sedan dess har dansträningen varit i full gång och man kan se att Carola har utvecklats rejält sedan start.

Tobias och Carola har nämligen valt att starta ett Instagram-konto där de delar med sig av bilder och klipp från deras vardag med dansen. Där kan man också se att de har otroligt kul tillsammans, och umgås även på det privata planet.

När Hänt pratade med Tobias berättade han att de till och med spenderade alla hjärtans dag med varandra. Då befann de sig på Grand hotel i Saltsjöbaden och de hade en väldigt trevlig dag.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Tobias stora bebislycka – första mötet med hans nyfödde

Med andra ord kan man tro att all tid som Tobias har går åt till att antingen träna dans med Carola, eller helt enkelt även umgås med Carola. Men så är det faktiskt inte, nu visar han upp den stora bebislyckan och nu förklarar Tobias att det är bland det största som hänt honom.

”Bland det starkaste jag varit med om. Samma enorma känslostorm som när jag tittade in i min brorsons ögon första gången..”, skriver Tobias.

Nu handlar det dock inte om en brorson, utan nu är det Tobias egna lilla gudson som han välkomnar till världen!

”När min nyfödda gudson Ottos klara blick mötte min igår stod tiden stilla, alla mina energidepåer överfylldes och hjärtat svämmade över. Lyckotårar trillade ner för kinderna och det blev ljusare i rummet. Jag kommer alltid älska dig Otto och dina föräldrar också.”, skriver han på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Tobias Karlssons privata avslöjande om dansen med Carola Häggkvist

LÄS OCKSÅ: Tobias Karlsson ratades i Let’s dance – nya orden om programmet

Senaste nytt