LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tobias Karlssons privata avslöjande om dansen med Carola Häggkvist

27 feb, 2021 
Carola Häggkvist, Tobias Karlsson
Carola Häggkvist är en av deltagarna i Let's dance 2021.
Hon dansar med veteranen Tobias Karlsson, som länge drömt om att dansa med just Carola. Och de verkar trivas bra i varandras sällskap.
Annons
Runar Sögaard om relationen med Carola: "Vi har ingen relation"Brand logo
Runar Sögaard om relationen med Carola: "Vi har ingen relation"

Carola Häggkvist, 54, var den första deltagaren som presenterades vara klar för Let's dance 2021. Hon dansar med proffsdansaren Tobias Karlsson, 44, och i en intervju med Hänt har Tobias berättat om drömmen som nu slagit in.

– Man har ju en del namn som står på den där önskelistan över danspartners. Och naturligtvis har ju Carola stått där under alla de här 15 åren. Så det blir jättekul att den här dörren har öppnats, jätte häftigt, säger han till Hänt.

Tobias saknades i förra årets säsong av danstävlingen. Det visade sig snabbt att han och TV4 haft en diskussion om att han bara vill ställa upp i danstävlingen om han fick dansa med en kille. Men istället blev det Andreas Lundstedt och Tobias Bader som tog den rollen.

Tobias Karlsson om att dansa med Carola

Till Hänt förtydligar Tobias Karlsson nu situationen att han helt enkelt menade att han bara ville ställa upp om han får en bra partner. Därför blev han kanske extra glad när han fick veta att det var just Carola som skulle komma att bli hans danspartner.

Annons

– Jag har sagt att jag inte vill ställa upp i Let’s dance igen om jag inte får en bra partner. Och nu så tyckte jag att det var en bra partner, det är ju fantastiskt det här, förklarar han.

Enligt Tobias är han så glad över sin danspartner att vinstchanserna helt enkelt är mindre viktiga.

– Det spelar ingen roll, jag är bara glad att jag får dansa med Carola så egentligen spelar det ingen roll hur det går i tävlingen, säger han.

Så funkar Carola och Tobias ihop

Carola och Tobias har redan hunnit lära känna varandra och utöver dansträningen så umgås de även på det privata planet. Bland annat så firade de alla hjärtans dag tillsammans ute på Grand hotel i Saltsjöbaden.

– Jag var Carolas dejt, förklarar Tobias för Hänt.

Men nu har duon valt att dela med sig av en rolig situation i dansen. På det egna Instagram-kontot som de skapat så visar de nu upp mycket skratt och glada miner.

”När vi tränat ett par timmar är det så förlösande att få skratta ordentligt. Och dessa skratt finns det verkligen gott om. Om ett skratt förlänger livet så kan jag säga att vi kommer leva tills vi blir minst 140 år. Och detta efter bara 3 veckor tillsammans. Tack C för att att du dansat in mitt liv med allt vad det innebär”, skriver Tobias på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons