Mia Parneviks lögn – efter försäljningen av lyxvillan

JESPER OCH MIA PARNEVIK

Jesper och Mia Parnevik har sålt deras lyxvilla i Florida. Vad som nu väntar återstår att se, många har spekulerat om att det kommer bli en flytt till Sverige. Men varför ljög Mia om att hon köpt en ny bostad utan att prata med maken Jesper?

Hela familjen Parnevik blev kända för svenska folket för ett par år sedan då de hade sin egna reality-program Parneviks på TV3.

Där kunde vi följa golfproffset och pappan Jesper Parnevik, 56, tillsammans med frun Mia Parnevik, 53 och deras lyxiga liv i Florida. I programmet bjöd de in olika kända gäster för att umgås och prata livshistorier. Tillsammans har paret även barnen Peg, 25, Penny, 24, Philippa, 21, och Phoenix, 20.

Efter programmet hade sin sista säsong har vi kunnat följa familjen på sociala medier, och vi har bland annat kunnat se Penny Parnevik tävla i Let's dance och Peg Parnevik på scenen som artist.

LÄS MER: Därför dejtar inte Benjamin – verkliga orsaken

Mia och Jesper har sålt det lyxiga Parneviks-huset i Florida

Nu är barnen inte små länge och samtliga har flyttat hemifrån, det innebär att det bara är Jesper och Mia som bor kvar i det stora huset på 1300 kvadratmeter.

Jesper och Mia Parnevik har länge pratat om att sälja huset och nu är alltså Casa Mia sålt! I döttrarna Peg och Pennys podd Pillowtalk berättar de nu om det stora beslutet att föräldrarna har sålt huset.

– Vi kan väl säga att mamma och pappa precis sålt huset, till en småbarnsfamilj, skitkul!, säger Peg.

– Ja de verkar astrevliga, så det är därför vi är här. Så det är sista gången i huset ever ever ever, säger Penny.

Dit kommer Jesper och Mia Parnevik flytta – efter Mias luriga lögn

Peg och Penny avslöjade även att föräldrarna har börjat spåna på var de ska bo, blir de kvar i Florida eller kommer det kanske att bli Sverige denna gång?

– Mamma och pappa har visat oss potentiella nya boenden, säger Penny varpå Peg svarar:

– Jag tror att för dem så står det mellan att antingen så vill de flytta till ett annat hus och liksom få ett projekt och renovera. Det är såklart mycket mindre men ändå få det lite samma stil som de har nu. Eller så är alternativet att bo i typ lägenhet, eller inte lägenhet men typ lägenhets-komplex. Typ som att bo på ett lägenhetshotell, med restauranger, pool och roomservice.

Men visste du att Mia dragit en liten lögn för Jesper gällande ett nytt bostadsköp? Den första april passade hon nämligen på att lura maken att hon redan hade köpt en bostad. På Instagram kunde vi se Mia lura maken Jesper rejält!

”Min frus sjuka April-skämt gav mig nästan en hjärtattack”, skrev Jesper till videon.

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik ryter ifrån efter kärleksryktet om Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Ebys chock efter Victoria Silvstedts ord i Efter fem

FOTO: Cornelia Nordström / EXP / TT

Senaste nytt