Tilde de Paula Ebys chock efter Victoria Silvstedts ord i Efter fem

Victoria Silvstedt & Tilde de Paula

När den svenska modellen Victoria Silvstedt gästade Efter fem häromkvällen avslöjade hon detaljer om sitt privatliv som fick programledaren Tilde de Paula Eby att hamna i chock.
– Hör du hur det här låter?!, utbrister Tilde efter Victorias ord.

Att säga att Victoria Silvstedt har många strängar på sin lyra hade nästan varit en underdrift. Under sitt 46-åriga liv har modellen nämligen hunnit mer fler saker än vad många gör under en hel livstid. Förutom att ha kommit tvåa i skönhetstävlingen Fröken Sverige och varit den första svensken att bli utsedd till Playmate of the Month av tidningen Playboy har hon dessutom varit med i flera Hollywood-filmer – och karriären är långt ifrån över.

Men med det livet kommer det också en hel del lyx. Nu chockar Victoria Efter fem-profilen Tilde de Paula Eby när hon avslöjar detaljer om sitt glamorösa liv.

Victorias mystiska kärleksliv

Trots att Victoria är en av Sveriges absolut kändaste utlandsexporter är det inte mycket vi vet om hennes privatliv, men om det är något vi har snappat upp är det att hon är tillsammans med den schweiziske mångmiljonären och affärsmannen Maurice Dabbah. Tillsammans bor de i en våning i Monaco, men då Maurice uttryckt att han inte vill vara med i svensk media har Victoria valt att vara väldigt restriktiv med vad hon delar med sig av från deras gemensamma liv.

Tilde de Paulas chock efter Victorias avslöjande i Efter fem

Det är inte bara i kärlekslivet det händer grejer för modellen. I en intervju i Efter fem berättar hon för Tilde om sitt händelserika liv, och det hon berättar får programledaren att hamna i chock.

– Jag har faktiskt kunnat resa även under coronapandemin för jag har boenden på olika ställen. Jag är skriven i Monaco nu så jag spenderar min mesta tid där och sen resten av tiden i Miami, New York och Saint barths, säger hon innan hon fortsätter:

LÄS MER: Carolina Gynnings stora sorg – efter tragiska upptäckten: ”Hittade”

– Jag har lägenheter och hus där så jag försöker utnyttja de ställena. Vi har ju bara fyra säsonger då så under sommaren blir det Monaco och under hösten och vintern blir det andra. Så jag kanske behöver mer månader till att utnyttja alla ställen.

Och detta får Tilde att sitta med öppen mun.

– Men Victoria, hör du själv hur det här låter?!, utbrister hon varpå Victoria snabbt svarar:

– Ja, alltså jag vaknar varje morgon och nyper mig själv i armen. Jag är så lyckligt lottad. Gud vilket liv jag har ändå.

Och den här sommaren kommer inte bli något undantag när det kommer till hennes lyxiga liv.

– Jag kommer alltid hem till Sverige under sommaren när det blir fint väder och underbart att åka ut i Skärgården, så jag kanske kommer hem nu också. Men jag kommer mest vara i Europa i alla fall så som Monaco, Frankrike och Italien. Men det går ju inte att planera något nu under coronatider, så man vet ju aldrig nu, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Så lever Tim ”Avicii” Berglings hemliga flickvän Tereza Kacerova idag

LÄS OCKSÅ: Rickard Olsson om sanningen bakom avhoppet från Bingolotto

Senaste nytt