Carolina Gynnings sorg efter upptäckten på gården

Carolina Gynning.

Under måndagsmorgonen fick konstnären Carolina Gynning en väldigt jobbig start på dagen – efter en tråkig upptäckt.
”Sorgligt”, skriver hon.

Konstnären Carolina Gynning och Viktor Philipson träffades via en gemensam vän – och de blev kära direkt.

Men efter det har de även haft en del motgångar. Barnfrågan kom in tidigt i förhållandet för paret och det var något som var jobbigt för Carolina, som inte visste om hon kunde bli gravid med tanke på sin ålder.

I somras valde de att gå skilda vägar, något konstnären kommenterade i podcasten Gynning & Berg:

– Han har stor del av mitt hjärta och jag vet att jag har stor del av hans hjärta.

Gjorde slut och blev tillsammans igen

LÄS MER: Paolo Robertos familjelycka efter svåra tiden

Men paret blev sedan återigen tillsammans och för Amelia har Gynning nyligen uttalat sig om att barnkampen var en stor del av att de gjorde slut.

– Att han ville ha barn någon gång var han tydlig med, men han ville inte ha det nu. Det var jag som fick förklara för honom. Jag sa att ska vi ha barn tillsammans så är det nu. Det var då jag började känna den här paniken för att inte bli gravid, från första månaden som vi blev ihop. Varje månad när jag kissade på stickan och det inte hade blivit något ... Det var så hemskt. Jag har aldrig haft så mycket sex i hela mitt liv, och ändå funkade det inte. Sedan började jag läsa på och insåg hur svårt det är i min ålder. Jag kände bara: ”Fuck! Det är verkligen för sent!”

Hon sa då att det var väldigt stressigt för henne att känna pressen.

– Det påverkade oss väldigt negativt. Vi hade ju ett uppbrott i somras, och det fanns olika anledningar till att det tog slut, men det här var definitivt en av dem. Jag mådde så dåligt när jag inte blev gravid. Jag var väldigt ledsen, och när man är ledsen är man inte en rolig person att vara tillsammans med. Han hade inställningen att 'Jag bryr mig inte, jag kan bli pappa när jag är 50' och jag bara 'Ja, i så fall med en annan kvinna'. Män fattar inte riktigt det här, det irriterar mig.

Carolina Gynnings stora sorg

Men nu är paret tillsammans igen och väntar sitt första gemensamma barn som beräknas att komma i sommar.

På sociala medier ser allt ut att vara frid och fröjd – men nu uppdaterar konstnären sina följare om en annan tråkig sak. Som många vet som följer Carolina är hon en stor djurvän och har flera husdjur. Men under måndagen hittade hon tre döda kaninungar, som verkar ha dött samma dygn som de föddes.

”Sorglig start på dagen. Hittade tre döda kaninungar i buren som måste kommit i natt. Det har nog varit för kallt”, skriver hon till en bild på de döda ungarna följt av flera gråtande emojis.

LÄS OCKSÅ: Joacim Ricklings starka ord till Caroline – efter nya bilden med Wilda

LÄS OCKSÅ: Karl Fredriks nya barnbesked med fästmannen Petter