TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Karl Fredriks barnbesked med Petter Kjellén – efter förlovningslyckan

19 apr, 2021 
Petter Kjellén, Karl Fredrik Gustafsson
Karl Fredrik och hans stora kärlek Petter Kjellén förlovade sig lite spontant under en tripp till Gotland. Nu berättar han för Hänt om hur paret ser på barn i framtiden.
– Drömma om, säger han.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Karl Fredrik på ÖsterlenBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Karl Fredrik på Österlen

Floristen och tv-profilen Karl Fredrik Gustafsson har förlovat sig med sin stora kärlek Petter Kjellén. Tillsammans har de klarat sig igenom både upp- och nedgångar under årens lopp, men fler år ska det bli för nu väntar både bröllop och barn i framtiden!

När Hänt pratade med Karl Fredrik hade han precis landat i Stockholm efter den härliga semestertrippen till Gotland. Det var Petter som bokat resan, då Karl Fredrik aldrig varit där förut. Väl framme på Gotland kunde paret njuta av strålande solsken och riktigt vårväder. Så vad kunde då passa bättre än att ta nästa steg i relationen, tyckte Karl Fredrik.

– Ska vi inte ta och förlova oss?, frågade han Petter, när de satt och åt lunch och drack rosé.

Så firade Karl Fredrik och Petter förlovningen

Svaret var givet och snabbt bar det av till en guldsmed för att tillverka förlovningsringarna. Trots att det var kort varsel så kunde den gotländska guldsmeden lösa Karl Fredriks och Petters önskemål.

Annons

Hon kände nämligen igen dem och vad gör man inte för några av Sveriges mest omtyckta tv-profiler? Så ringarna fixades fram med snabba ryck och det var klart på ett dygn.

– Ibland har det ju väldiga fördelar att bli igenkänd, men vi tog det absolut inte för givet. Men vi tänkte ändå att vi kan ju fråga om det är möjligt, säger Karl Fredrik glatt till Hänt.

Karl Fredrik, Petter Kjellén
Ringarna fixades på ett dygn.

Karl Fredriks barnbesked med Petter

Nu är det två år av tv-inspelningar som väntar för det nyförlovade paret, och då kommer ju såklart frågan – när blir det bröllop?

– Absolut känner vi att vi vill gifta oss, men det får dröja lite. Vi drömmer kanske om ett bröllop på ett slott i Italien, eller Österlen men förmodligen blir det ett slott i Italien. Michael Bindefeld har ju redan sagt att han vill arrangera vårt bröllop så förmodligen blir det i Italien, säger Karl Fredrik med glädje i rösten.

Annons

Men en annan stor fråga är ju också hur paret tänker när det kommer till barn.

– Vi har vänner till oss, ett gaypar som heter Alexander och Filip och de har nyligen adopterat en liten flicka som heter Alice. Så det klart att man har blivit inspirerad. Men samtidigt är det ju så att skaffa barn är ingen rättighet, däremot är det en stor skyldighet att ta hand om ett barn, förklarar Karl Fredrik och fortsätter:

– Det klart att vi skulle tycka det är underbart att drömma om det.

FOTO: HILLERGREN ANDREAS/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons