Karl Fredriks glädjebesked efter tuffa tiden – fansens reaktioner

Karl Fredrik på Österlen

Programmet Karl Fredrik på Österlen går just nu på TV4 och Karl Fredrik har blivit en sann tittar-favorit. Tillsammans med kärleken Petter Kjellén får vi följa trädgårdslivet på Österlen.
Nu kommer Karl Fredrik med ett glädjebesked efter den tuffa tiden.

Karl Fredrik Gustafsson fångade allas hjärtan under förra året när tittarna för första gången fick möta honom och kärleken Petter Kjellén på Österlen i det egna programmet Karl Fredrik på Österlen.

Säsong två på TV4 är i full gång och Karl Fredrik har i en tidigare intervju med Hänt berättat om hur det känns att få göra ytterligare en säsong.

– Det känns nervöst, roligt och förväntansfullt! Första säsongen blev ju en succé så hoppas det ska gå hem denna gång också, säger Karl Fredrik.

LÄS MER: Starka reaktioner efter nya bilden på Peter Wahlgren

Avslöjade detaljerna bakom inspelningen

I intervjun med Hänt avslöjade även Karl Fredrik detaljer om inspelningen och att det ibland inte gick som han tänkt sig.

– Det var lite nervöst när vi flyttade det 800 år gamla olivträdet. Det höll på att gå tokigt, men det löste sig. Vi har även haft operadivor över som kom för att uppträda opera i ett avsnitt. Och där kan jag berätta att det blev en nakenchock som tittarna inte får se.

– Det var inte jag, men operadivorna kanske...

Karl Fredriks glädjebesked med Petter

Som många känner till har coronapandemin ställt till det för flertalet egenföretagare. Vi har kunnat läsa om tuffa perioder för näringslivet, främst personer som arbetar i exempelvis butiker eller inom kultursammanhang. Men för Karl Fredrik visar det sig nu istället gå strålande.

Det går till och med så bra att Karl Fredrik under påskhelgen hade utökade öppettider på Eklaholm. På Instagram meddelade nämligen floristen att det var extra-öppet men att besökare behövde förboka sitt besök: ”Vill man besöka butiken behöver man boka sitt besök”, skrev han.

Men Karl Fredriks framgång har ännu inte nått sin topp. Inom kort hoppas han nämligen hitta ett hus i Italien tillsammans med Petter. Dessutom har Karl Fredrik avslöjat att det blir en tredje säsong av programmet Karl Fredrik på Österlen.

För följarna kommer han nu med ytterligare ett glädjebesked, nämligen ett nytt projekt på gården som tittarna kommer kunna ta del av i programmet.

”Underbara tisdag! Ikväll kl. 20.00 på TV4 förflyttas vi åter till sommaren på Österlen och hos oss på Eklaholm! Vårt nya projekt - Pelargången med Trädgårdshuset och Woodland påbörjas. Glädje, växter, blommor och inspiration i vanlig ordning! Allt avslutas i solnedgången vid åkerkanten, då blir det stor fest för att ära personalen, personalen som är en del av vår familj här på Eklaholm! Tack för att ni finns! Vi ses i rutan ikväll kl. 20.00 på TV4!”

Flera följare gläds åt Karl Fredrik, en kommenterar: ”Magiskt” En annan skriver: ”Kan inte vänta”.

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgren visar upp dottern Ella Sáve

LÄS OCKSÅ: Madeleine Ilmruds glädjebesked med barnen

FOTO: Karin Törnblom / TT

Senaste nytt