Karl Fredrik om relationen till hemliga brodern

Karl Fredrik på Österlen

FOTO: Peter Knutson/TV4 / Tommy Holl/TT
Karl Fredrik på Österlen är tillbaka med en helt ny säsong på TV4.
Nu berättar han i en intervju med Hänt om premiären och vad som egentligen hände bakom kulisserna under inspelningen.

Karl Fredrik Gustafsson fångade allas hjärtan ifjol när vi för första gången fick möta honom och kärleken Petter Kjellén på Österlen i det egna programmet Karl Fredrik på Österlen.

Nu har programmet premiär för säsong två på TV4 och Karl Fredrik ser fram emot att få göra en till säsong.

– Säsong två denna gång är faktiskt åtta avsnitt. Det känns nervöst, roligt och förväntansfullt! Första säsongen blev ju en succé så hoppas det ska gå hem denna gång också, säger Karl Fredrik.

Inspelningarna har pågått under hela 2020 och tittarna får följa Karl Fredrik under flera blomster-säsonger.

LÄS MER: Allt du vill veta om Studio paradise-programledaren Tanbyklara

– Under nästan hela 2020 har vi faktiskt haft inspelning, från april enda fram till oktober. Tittarna kommer känna igen sig, det utspelar sig ju såklart på Österlen. Jag gör återigen blomsterdekorationer, jag hoppas att man kommer hitta inspiration. Första avsnittet är det tulpandags!

Avslöjar detaljerna bakom inspelningen – nakenchocken bakom kulisserna som tittarna inte fick se

Nu berättar Karl Fredrik om inspelningen och att det ibland inte gick som han tänkt sig. Det höll på att gå riktigt illa när det 800 år gamla olivträdet skulle flyttas. Det blev även en nakenchock som tittarna inte fick se.

– Vi har haft det jätteroligt under inspelningen. Men det var lite nervöst när vi flyttade det 800 år gamla olivträdet. Det höll på att gå tokigt, men det löste sig.

– Vi har även haft operadivor över som kom för att uppträda opera i ett avsnitt. Och där kan jag berätta att det blev en nakenchock som tittarna inte får se.

– Det var inte jag, men operadivorna kanske...

Vidare berättar Karl Fredrik att allting har gått ganska bra under inspelningen men att det en gång höll på att ske en olycka.

– Jag gick över en trästock på en bro och jag ramlade nästan i vattnet. Det hade kanske varit roligt att se ett plask där, men jag ropade till Petter att han inte fick hoppa på stocken.

Karl Fredriks hemliga lillebror – pluggat på Handels och jobbar som framgångsrik VD

Karl Fredrik har även en yngre bror som har valt att leva utanför offentligheten.

– Han är tre år yngre än jag. Vi träffas inte vansinnigt mycket, men vi hörs på telefon och vi träffas vid familjehögtider. Han tycker också om blommor, dessutom har han har pluggat på Handels och är VD. Han är ju också gay, mamma fick två söner som blev gay och det är trevligt, säger Karl Fredrik och skrattar.

Säsong två av Karl Fredrik på Österlen har premiär 10 mars 21:00 på TV4.

LÄS OCKSÅ: Erik Steffens svåra kamp i Farmen – hårda mottagandet

LÄS OCKSÅ: Så är Elin Woodie och Edwins relation idag

FOTO: Peter Knutson/TV4 / Tommy Holl/TT