LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så är Elin ”Woodie” Skogs och Edwin Ramwalls relation idag

09 mar, 2021 
Elin "Woodie" Skog, Edwin Ramwall
Första säsongen av Ex on the beach – Peak of love har dragit igång.
Den nya versionen av Ex on the beach går ut på att dejta andra framför ögonen på sina ex.
Nu berättar exen Edwin Ramwall och Elin ”Woodie” Skog om hur det var.
Annons
Edwin Ramwall om relationen till Elin "Woodie" Skog efter romansen "väldigt heart broken"Brand logo
Edwin Ramwall om relationen till Elin "Woodie" Skog efter romansen "väldigt heart broken"

Ex on the beach hade premiär för snart sex år sedan. Och under årens lopp har programmet kommit att bli en riktig självklarhet bland svenska reality-såpor.

Sedan premiären har tittarna fått se både nya och gamla ansikten. Därför startades så småningom Celebrity ex on the beach, som är till för veteranerna. Efter det har man även kunnat se dem i Ex in the city och Ex on the beach Sverige som spelades in somras på västkusten.

Edwin Ramwall och Elin ”Woodie” Skog fick upp ögonen för varandra i somras, i Ex on the beach som spelades in i Sverige. Nu är de högaktuella i Ex on the beach – Peak of love.

Elin Woodie om kärleken till Edwin

Men deras romans blev inte alltför långvarig då Elin förklarade för honom redan i programmet att hon inte längre hade några känslor för honom.

– Det framkom ju väldigt tydligt i den senaste säsongen av Ex on the beach att det var han som kände väldigt mycket för mig. Men för mig så var vi bara jättebra vänner, säger Elin till Hänt nu och fortsätter:

Annons

– Jag tycker aldrig det är kul att såra någon. Det blev ju ett jättestort missförstånd i slutet, för jag sa ju liksom till honom att jag inte hade fjärilar i magen och jag känner liksom ingenting. Han hörde ju det, men han ville nog inte ta in det.

Nu berättar Edwin för Hänt om hur det var när han fick reda på att Elin skulle vara med i exakt samma program som honom.

– Alltså jag tycker typ att det var lite komiskt inför programmet, då får jag höra "är det ok att Elin är med?". Det var ganska nyligen efter att vi "breakat" vår grej, och jag var ganska förstörd över det här, säger Edwin.

Ex on the beach – Peak of love
Edwin dejtar andra.

Så är Edwins och Elins relation idag

Men trots att kärleksrelationen mellan Elin och Edwin inte höll för evigt verkar de nu ha funnit vänskap i varandra istället.

Annons

– Jag och Elin var nog bara menade för att vara vänner, och då får det bli så. Det är ingenting som stör mig. Jag och Elin är liksom närmare än någonsin på ett sätt, säger Edwin.

Och Elin känner samma sak.

– Jag unnar ju Edwin det här eftersom vi blev så bra vänner efter programmet, säger hon.

Huset som exen bor i
Exen befinner sig i ett lyxigt hus i Åre.

Eftersom att Ex on the beach – Peak of love går ut på att hitta kärleken när man befinner sig i samma hus som sitt ex så kan det vara lite av en utmaning. Nu berättar Elin och Edwin hur det faktiskt var att dejta andra, framför ögonen på varandra.

– Alltså jag tycker inte det är jobbigt. Jag ville ju liksom unna honom att han hittar kärleken, så för mig var det liksom inte jobbigt, förklarar Elin.

Och även om många trodde att Edwin hade känslor kvar så var fallet inte så.

Annons

– Det var inte stelt eller så, men jag agerade ju lite farsa/storebrorsa mot hennes dejter. Men det var ju bara för att jag bryr mig om människan, säger Edwin och fortsätter:

– Och då var det väl folk som frågade om det var svartsjuka inblandat eller så, eller om jag fortfarande kände nåt där. Men nej det var bara för att jag vill ju Elin det bästa såklart.

FOTO: Discovery +

Annons