LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är allt du vill veta om Studio paradise-programledaren Tanbyklara

09 mar, 2021 
Smail och Tanbyklara
Tanbyklara är ny programledare för Studio paradise tillsammans med Smail.
Kanske du redan känner igen henne men inte kommer på varför?
Vi har svaret!
Annons
Allt om Smail AlihodzicBrand logo
Allt om Smail Alihodzic

I samband med en ny säsong av Paradise hotel så får även Studio Paradise ett nytt tillskott. Den tidigare programledaren, stylisten och influencern Lisa Anckarman slutar som programledare och ett nytt ansikte tar plats bredvid Smail Alihodzic. Den nya programledaren är känd som Tanbyklara, men vem är hon egentligen?

Hur gammal är Tanbyklara egentligen och var bor hon?

TanbyKlara föddes den 11 juni 1990 och är bosatt i Stockholm på Roslagsgatan 47. Hon är 30 år gammal och fyller senare i år 31. Hon har inga barn och är singel, det är dessutom bara hon själv som är skriven på bostaden.

Tanbyklaras riktiga namn – visste du att spraytan ligger bakom det kända smeknamnet?

TanbyKlara är inte den nya programledarens riktiga namn, utan det fullständiga namnet är faktiskt Klara Elvgren. Anledningen till att många känner igen henne med namnet TanbyKlara är föra att hon arbetat som med spraytan i många år. Hon har ett eget bolag som finns registrerat som TanbyKlara AB. Hon har bland annat blivit uppmärksammad och varit god vän med influencern Kenza Zouiten.

Annons

Numera verkar Klara inte jobba så mycket med spraytan och skönhet. Vad det verkar som har hon skolat om sig och blivit influencer, sett till hennes sociala medier.

Vad heter Tanbyklara på sociala medier som Instagram och Youtube?

Tanbyklara har blivit flitig på sociala medier, kanske för att hon har synts umgås en del med olika influencers, där ibland Alice Stenlöf och Antonija Mandir. På både Youtube och Instagram uppdaterar profilen flitigt. Följarna har bland annat kunnat ta del av Klaras renovering av lägenhet, olika vloggar och resor.

Instagram heter hon, inte helt oväntat Tanbyklara och har i skrivande stund 123 000 följare.

Youtube heter hon också Tanbyklara och har i skrivande stund uppåt 89 000 prenumeranter.

Tanbyklara leder Studio paradise med Smail Alihodzic

Det är alltså Klara Elvgren som är den nya programledaren för Studio paradise tillsammans med Smail. Det är första gången vi ser henne som programledare och när Hänt pratade med Klara inför premiären så berättade hon om känslorna inför starten.

Annons

– Det känns jättebra, jag är nervös men det känns jättekul. Har aldrig gjort något liknande förut, förutom Yotutube. För mig känns det väldigt tryggt att ha Smail med mig när jag gör det här faktiskt. För att han är van, han har gjort det här innan, och jag kan bara så här luta mig tillbaka lite, säger Klara och fortsätter:

– Jättespontant, jag fick ju reda på det här för två veckor sen. Men jättekul!

FOTO: Karin Törnblom/Viafree / Youtube

Annons