TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Madeleine Ilmruds glädjebesked med barnen

03 apr, 2021 
Madeleine Ilmrud.
Madeleine Ilmrud har trettonbarn och de senaste dagen har flera av de varit sjuka.
Men nu kommer trettonbarnsmamman med ett glädjebesked.
”Det måste ju betyda”, skriver hon.
Annons
Suzanne Axell okända kampen bakom kulisserna – berättar om tuffa tiden: ”Svårt”Brand logo
Suzanne Axell okända kampen bakom kulisserna – berättar om tuffa tiden: ”Svårt”

Trettonbarnsmamman Madeleine Ilmrud blev känd när hon tillsammans med maken Mikael Ilmrud var med i tv-programmet Familjen annorlunda på TV4 för över tio år sedan.

När paret medverkade i programmet hade hon åtta barn, Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li.

Idag har familjen vuxit ytterligare. Med åren har tittarna fått följa familjen och välkomnat fyra nya familjemedlemmar; döttrarna Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia.

För en vecka sedan berättade Madeleine på sin blogg hur några av barnen drabbats av sjukdom.

”Tuva-Li har hög feber och hosta igår. Så jag fick åka till jouren med henne för undersökning. Det var inte alls roligt och det kom många tårar. Alla undersökningar var jättejobbiga tyckte Tuva-Li. Jag tyckte så synd om henne. När de skulle ta blodprov på henne så vägrade hon, det slutade med att jag fick ta proverna efter mycket om och men.”

Annons

Madeleine Ilmruds familjelycka

Men nu kommer Madeleine med glädjande besked.

”Tittar in och säger snabbt hej. Äntligen börjar vi se en ljusning i vår sjukstuga. De äldre barnen är piggare och har inte feber längre. Det måste ju betyda att det går åt rätt håll. Nu blir allt bra igen.”

Hon skriver att även Livia blivit drabbad.

”Livia blev förkyld i förrgår så nu är det hennes tur, men hon är sist ut. Hennes andning är påverkad, första gången sedan hon tillfrisknade från kikhostan som hon fick lida av så länge. Det är bland värsta jag sett, kikhosta är inte att leka med. Efter det utvecklade även Livia astma, förkylningsastma tror läkaren.”

Madeleine avslutar med att skriva att de hoppas på en fin påsk – efter allt elände.

”Jag hoppas detta går över fort nu så vi riktigt kan njuta av vårt påsklov. Det blir en revansch sen vi alla var sjuk i vinterkräksjukan under sportlovet. Jajemän maximal otur hade vi”.

Annons