Madeleine Ilmruds glädjebesked med barnen

Madeleine Ilmrud.

Madeleine Ilmrud har trettonbarn och de senaste dagen har flera av de varit sjuka.
Men nu kommer trettonbarnsmamman med ett glädjebesked.
”Det måste ju betyda”, skriver hon.

Trettonbarnsmamman Madeleine Ilmrud blev känd när hon tillsammans med maken Mikael Ilmrud var med i tv-programmet Familjen annorlunda på TV4 för över tio år sedan.

När paret medverkade i programmet hade hon åtta barn, Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li.

Idag har familjen vuxit ytterligare. Med åren har tittarna fått följa familjen och välkomnat fyra nya familjemedlemmar; döttrarna Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia.

För en vecka sedan berättade Madeleine på sin blogg hur några av barnen drabbats av sjukdom.

LÄS MER: ”Keyyo” om verkliga relationen till Hugo – egna orden om romansryktet

”Tuva-Li har hög feber och hosta igår. Så jag fick åka till jouren med henne för undersökning. Det var inte alls roligt och det kom många tårar. Alla undersökningar var jättejobbiga tyckte Tuva-Li. Jag tyckte så synd om henne. När de skulle ta blodprov på henne så vägrade hon, det slutade med att jag fick ta proverna efter mycket om och men.”

Madeleine Ilmruds familjelycka

Men nu kommer Madeleine med glädjande besked.

”Tittar in och säger snabbt hej. Äntligen börjar vi se en ljusning i vår sjukstuga. De äldre barnen är piggare och har inte feber längre. Det måste ju betyda att det går åt rätt håll. Nu blir allt bra igen.”

Hon skriver att även Livia blivit drabbad.

”Livia blev förkyld i förrgår så nu är det hennes tur, men hon är sist ut. Hennes andning är påverkad, första gången sedan hon tillfrisknade från kikhostan som hon fick lida av så länge. Det är bland värsta jag sett, kikhosta är inte att leka med. Efter det utvecklade även Livia astma, förkylningsastma tror läkaren.”

Madeleine avslutar med att skriva att de hoppas på en fin påsk – efter allt elände.

”Jag hoppas detta går över fort nu så vi riktigt kan njuta av vårt påsklov. Det blir en revansch sen vi alla var sjuk i vinterkräksjukan under sportlovet. Jajemän maximal otur hade vi”.

LÄS OCKSÅ: Karl Fredrik om relationen med paret Mandelmann – efter succén