Kristina ”Keyyo” Petrushinas relation till Let's dance-partnern Hugo Gustafsson

Kristina ”Keyyo” Petrushina & Hugo Gustafsson

Kristina ”Keyyo” Petrushina och Hugo Gustafsson dansar med varandra i Let's dance.
Nu berättar de hur deras relation faktiskt ser ut bakom kulisserna.

Den nya säsongen av Let's dance är i full gång och alla tränar just nu stenhårt för att ta sig så långt som möjligt i tävlingen. En av de som är med och tävlar är ingen annan än Youtube-profilen och komikern Kristina ”Keyyo” Petrushina. Vid sin sida har hon proffsdansaren Hugo Gustafsson och än så länge har de sett ut att ha väldigt kul tillsammans.

Nu berättar Kristina för Hänt om den verkliga relationen till Hugo.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Keyyo och Hugo om kampen i Let's dance

När dansparet får frågan vad som varit svårast för de under träningspassen berättar Kristina att hon känt en del prestationsångest. Hon nämner också att hon haft svårigheter med koncentrationen, men där tycker Hugo att hon har blivit mycket bättre.

LÄS MER: Carolina Gynnings relationskamp med Viktor Philipson

– Koncentrationen är ganska bra nu men du blir ju förbannad när du inte klarar det direkt. Men du har ju kommit en bra bit på vägen nu, där du har förstått att du måste träna för att bli bra, säger han.

Keyyo om verkliga relationen till Hugo

Kristina och Hugo kände inte varandra när de började dansa ihop, men trots det visste Youtube-profilen att det var just honom hon ville bli ihopparad med.

– Jag visste att jag gärna ville dansa med Hugo då jag hade sett honom medverka i tävlingen innan och han var ju jätteduktig och proffsig. Så jag kände att det hade varit kul att köra med en glad och kul person som man skrattar med, säger hon.

Till hennes stora glädje fick hon som hon ville och det verkade dessutom bli exakt lika bra som hon hoppats på.

– Det är svinhärligt att vi kommer bra överens för det är ju ingen garanti egentligen. Så det är jätteskönt att dansa med någon som man klickar med även på dansbanan.

Keyyo svarar på romansryktet

Sedan det blev klart att det var de som skulle dansa ihop har de fått en hel del frågor kring om det skulle kunna bli någon romans mellan dem. Men nu gör de det klart för Hänt att de bara är vänner.

– Vi gillar att jobba ihop. Det är klart att det blir mycket frågor om det men jag känner just nu att vi verkligen bara fokuserar på tävlingen, säger Kristina varpå Hugo inflikar:

– Vi kommer bra överens och vi är bra vänner.

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks svåra tid med Filip Lamprecht under Let's dance

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges okända krav på sonen Liam Pitts