LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagges okända krav på sonen Liam Pitts

02 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Liam Pitts & Laila Bagge
Laila Bagge och Liam Pitts har en väldigt bra relation och ses ofta göra en hel del tillsammans.
Men nu berättar sonen om det okända kravet Laila har på honom.
– Tvingade mig, säger han.
Annons
Laila Bagge om Korosh relation till sönerna Kit och LiamBrand logo
Laila Bagge om Korosh relation till sönerna Kit och Liam

Laila Bagge som mamma har tv-profilen och Youtubern Liam Pitts i princip vuxit upp i rampljuset. Sedan många år tillbaka har man kunnat följa duon och deras vardag i realityserie Lailaland och tillsammans har de gjort succé bland tittarna. Men att vara en profil på tv och sociala medier är inte det enda Liam jobbar för just nu.

Liams stora passion i livet är nämligen MMA och han satsar just nu allt för att en dag bli proffs. Men kravet från mamma Laila sätter ibland käppar i hjulen för honom. I en ärlig intervju med Frontkick berättar han nu om Lailas okända krav.

Därför började Liam med MMA

Liam började med kampsport redan när han var sju år gammal men tog sedan en paus från sporten då livet kom emellan.

– Det var en jobbig period i mitt liv när jag var runt 12-13 år så jag tappade kampsporten i det. Men jag hittade tillbaka när jag var 13 år och då utvecklades det därifrån, säger han innan han fortsätter:

Annons

– Det var ju då jag verkligen upptäckte det och verkligen bestämde mig för att det var det här jag ville göra.

Han berättar att han har väntat på den dagen han kan satsa på sporten fullt ut i många år och att det snart äntligen är möjligt.

– Jag fyller ju 18 år det här året så nu jag vill jag verkligen köra MMA. jag har väntat länge nog nu. Har liksom väntat sen jag var 13 år, säger han.

Men trots att han snart fyller myndig kan han ändå inte göra helt som han vill. Nu berättar han om Lailas tydliga krav.

Laila Bagges okända krav på sonen Liam

Det är när Liam får frågan om hur mycket han tränar som det kommer fram att han tränar betydligt mindre än han önskar. Anledningen visar sig helt enkelt vara för att han också har en utbildning att sköta, något som han helst av allt hade sluppit.

Om han själv hade fått bestämma hade han nämligen hoppat av gymnasiet idag för att istället satsa på sina stora drömmar, men där har Laila satt ett tydligt stopp.

– Jag går ju fortfarande i skolan. Det är morsan som tvingar mig. Så jag går fortfarande i gymnasiet vilket gör att jag inte kan träna så mycket som jag skulle vilja. Hade det inte varit för gymnasiet så hade jag ju flyttat in här. Men jag tränar alla dagar förutom en så jag har en vilodag, säger han.

Annons