LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mason Pitts starka ord till sonen Liam Pitts efter svåra tiden

22 mar, 2021 
Liam Pitts och Mason Pitts
Laila Bagge och Mason Pitts har sonen Liam tillsammans.
Eftersom Mason bor i USA träffar han 17-åringen ganska sällan – men distansen stoppar honom inte från att hylla sonen i sociala medier.
Annons
7 svenska kändispar med stor åldersskillnadBrand logo
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad

Laila Bagge träffade musikern Mason Pitts i USA. Tillsammans fick de sonen Liam Pitts 2003 och idag är han alltså 17 år gammal. I realityserien Lailaland har vi fått följa Laila och Liams vardag tillsammans. Där har även Laila själv berättat om förhållandet som ledde till att de fick sonen Liam.

– Jag trodde faktiskt inte att jag kunde bli gravid vid det tillfället, tre månader in i vårt förhållande så blev jag gravid och jag visste inte ens om vi var ihop ordentligt. Och då ska jag tillägga att jag fortfarande var gift med Anders, sa hon i programmet.

– Fast vi hade ju gått ifrån varandra så det var ju egentligen bara på pappret, för det tog sex månader innan skilsmässan gick igenom, så vi hade både gett varandra tillåtelse att dejta andra.

Liam Pitts pappa Mason Pitts – så lever han i USA

Liam Pitts pappa Mason Pitts håller sig gärna undan rampljuset till skillnad från mamma Laila Bagge, som både suttit i Idol-juryn och jobbar med morgonradio.

Annons

Medan Laila och Liam bor i Sverige så är Mason Pitts bosatt i USA. I säsong fyra av Lailaland fick tittarna själva se när Mason Pitts återförenades med sonen Liam. Det blev ett väldigt känslosamt möte då han inte hade träffat sonen på länge.

– Jag är borta från honom i sex månader och han har vuxit så mycket. Han är som en liten man nu. Det gör mig ledsen att inte kunna vara med Liam varje dag, sa Mason då.

Mason Pitts starka ord till sonen Liam

För ett tag sedan berättade Mason Pitts om sorgen efter sin pappas bortgång. Detta delade han med sig av i ett inlägg på Instagram och fick då både stöttning av Liam och exet Laila.

”St. Patricks Day’s, en tuff sådan. Dagen du lämnade oss. Älskar dig pappa!”, skrev Mason vid tillfället.

Under coronapandemin har det varit svårare att resa och eftersom att Liams pappa bor på andra sidan jorden har de inte haft samma möjligheter att ses.

På sociala medier hyllar nu Mason Pitts sin 17-årige son efter den svåra tiden. På Instagram visar han stolt upp en bild på Liam Pitts tillsammans med texten: ”My man”.

FOTO: Karin Törnblom/TT // Viafree

Annons