Idol 2023 marknadsföring banner

Laila Bagges offentliga stöd till exet Mason Pitts efter dödsfallet

18 mar, 2021 
Laila Bagge och Mason Pitts
Laila Bagge och Mason Pitts har sonen Liam tillsammans.
Nu väljer Laila att stötta ex-pojkvännen offentligt efter det tragiska dödsfallet i familjen.
Annons
Laila Bagge om skilsmässan med Niclas Wahlgren
Laila Bagge om skilsmässan med Niclas Wahlgren

Liam Pitts pappa Mason Pitts håller sig gärna undan rampljuset till skillnad från mamma Laila Bagge, som både suttit i Idol-juryn och jobbar med morgonradio.

Laila Bagge var fortfarande gift med Anders Bagge, när hon träffade Liams pappa i USA. I en tidigare säsong av Lailaland har Laila berättat om förhållandet som ledde till att de fick Liam Pitts.

– Jag trodde faktiskt inte att jag kunde bli gravid vid det tillfället, tre månader in i vårt förhållande så blev jag gravid och jag visste inte ens om vi var ihop ordentligt. Och då ska jag tillägga att jag fortfarande var gift med Anders, sa hon och förklarade:

– Fast vi hade ju gått ifrån varandra så det var ju egentligen bara på pappret, för det tog sex månader innan skilsmässan gick igenom, så vi hade både gett varandra tillåtelse att dejta andra.

Så lever Liams pappa Mason Pitts

Liams pappa Mason Pitts, som jobbade som musiker när Laila träffade honom, bor i dag i North Carolina. Samtidigt som Laila har blivit en omtyckt tv-profil hemma i Sverige har Mason valt att hålla sig utanför offentligheten.

Annons

I säsong fyra av Lailaland som släpptes förra våren fick vi se när Mason Pitts återförenades med Liam, och det blev minst sagt ett känslosamt möte då han inte träffat sonen på väldigt länge.

– Jag är borta från honom i sex månader och han har vuxit så mycket. Han är som en liten man nu. Det gör mig ledsen att inte kunna vara med Liam varje dag, sa han i programmet.

Laila instämde även att det är tufft att de som föräldrar bor i olika länder.

– Beslut som jag måste ta för att det kan vara mitt i natten i USA, det går inte att vänta. Saker som händer som jag inte tycker är okej, som han inte ser. Jag ringer inte till Mason och säger: ”Det här gjorde Liam idag”. Utan jag tar det direkt med Liam. Sen säger Mason självklart vad han tycker och hur han ser på Liams framtid, absolut. Men dag till dag, det blir den föräldern som är där.

Laila Bagges stöd till Mason Pitts

I ett inlägg på Instagram delar Mason Pitts nu med sig av sorgen efter sin pappas bortgång. Han gick nämligen bort på Saint Patricks Day, som infaller den 17 mars. Intill en bild på sin far berättar han om känslorna:

Annons

”Saint Patricks Day är en tuff dag. Dagen du lämnade oss. Jag älskar dig pappa”.

I kommentarsfältet stöttas han nu av ex-flickvännen Laila Bagge och sonen Liam Pitts, som båda har skickat en hälsning i form av hjärtan.

FOTO: Instagram // Karin Törnblom / TT

Annons