Karl Fredriks nya avslöjande om relationen med Petter Kjellén – efter succén

Karl Fredrik Gustafsson, Petter Kjellén

Karl Fredrik på Österlen är tv-programmet som tagit svenska folket med storm.
Tillsammans med kärleken Petter Kjellén bjuder Karl Fredrik på härliga blomsterkransar och trädgårdstips.
Men nu avslöjar Karl Fredrik hur deras relation förändrats i och med framgångarna på tv.

Floristen och tv-profilen Karl Fredrik Gustafsson slog igenom för svenska folket under förra året när tittarna fick se honom i tv-rutan. Det lantliga livet och hans härliga personlighet har blivit en riktig succé.

Tillsammans med kärleken Petter Kjellén har de nu valt att satsa fullt ut på programmet och i julas fick tittarna även se hur det såg ut hos paret under vintern.

Karl Fredrik är väldigt öppen med att släppa in kameror i hans hem, tidigare i år fick Hänt komma hem till honom och gå ut med hunden Hamlet. I Hänts egna intervjuserie A walk with a dog visade Karl Fredrik fina prov på sina talanger som florist. Där fick han ett uppdrag att göra en fin bukett av lite vass och han fick helt klart godkänt!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Andra säsongen är i full gång

Men nu är Karl Fredrik och Petter högaktuella igen med en andra säsong av Karl Fredrik på Österlen.

– Det känns nervöst, roligt och förväntansfullt! Första säsongen blev ju en succé så hoppas det ska gå hem denna gång också, sa Karl Fredrik till Hänt inför premiären.

Intresset hos tittarna är stort även denna säsong och inför tisdagens avsnitt avslöjade han vad tittarna kunde förvänta sig i programmet. Det var nämligen det nya projektet Pelargången och Woodland.

”Magiskt”, skrev en person.

”Kan inte vänta”, skrev en annan.

Så har Karl Fredriks och Petters relation förändrats

Men inför programmet var det dags för Karl Fredrik och Petter att gästa Efter fem på tisdagseftermiddagen. De var på plats via länk och det är när Anna Brolin, 40, frågar hur det gått för relationen i och med framgångarna, som de berättar om förändringen.

– Jag tycker att ibland kan det vara lite slitsamt, men vi gör ju någonting tillsammans så jag skulle säga att vår relation har blivit starkare, säger Karl Fredrik.

– Jag skulle säga att vi växt mycket mer ihop att innan så hade jag ju mitt jobb och min karriär och du körde här, det blev mer parallellt. Nu är våra liv mer sammanflätade, säger Petter och fortsätter:

– Det har blivit ett gemensamt projekt och vi är i det ihop. Sen kan vi emellanåt vara trötta på det.

I ett avsnitt av programmet hade paret delade åsikter om pålägg på mackan. Petter hade nämligen banan på sin smörgås och det tyckte Karl Fredrik var helt galet. Nu berättar de om situationen och att de ändå har förståelse för varandra.

– Det tror jag att de flesta kan relatera till. Att man inte tycker att samma saker är jätteaptitligt kanske, säger Petter.

– Nej precis, men jag menar du får ju äta vad du vill Petter, men det där med banansmörgås är ju inte riktigt min grej, svarar Karl Fredrik.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas ilska efter programkrocken med Karl Fredrik på Österlen

LÄS OCKSÅ: Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjelléns kärlekssaga

Senaste nytt