Paolo Roberto om relationen till sin mamma – visar upp lyckan

Paolo Robertos lycka

Paolo Roberto har ett tufft år bakom sig.
Men efter att den före detta tv-profilen plötsligt lämnat Sverige visar han nu upp stora familjelyckan.
”Enda som vet hur mitt hjärta låter”, skriver han på Instagram.

Paolo Roberto, 52, har ett minst sagt tungt år i bagaget. Det efter att TV4 valde att sparka den före detta profilen efter en uppmärksammad skandal där Paolo förlorade såväl sina jobb som uppdrag. Detta ledde i sin tur till att Paolo tvingades lämna rollen som programledare för Farmen efter fem år.

LÄR MER: Därför stoppades Suzanne Axell helt av SVT

Även Paolos privatliv påverkades dramatiskt. Tidigare hade Paolo ett förhållande med träningsprofilen Elin Härkönen, 26, men efter att Paolo fällts för sexköp gick paret skilda vägar. Mot slutet av året kunde dock Elin berätta att hon och Paolo än idag är vänner och att de umgås då och då.

"Han gjorde fel. Ja. Men han är fortfarande min bästa vän. Hade du raderat din bästa vän ur ditt liv om samma sak hade skett?", skrev Elin på Instagram om relationen till Paolo under förra året.

Paolo Robertos ord om mystiska uppdraget

Paolo har sedan tiden efter att nyheten briserade varit tydlig med att han inte kommer att ge upp. På sociala medier har han flera gånger berättat om att han kämpar med psykisk ohälsa och visar upp sin väg tillbaka till en stabilare vardag.

Främst är det träningen som tar upp tid i Paolos liv och han hoppas på att i framtiden kunna hjälpa och inspirera andra till ett sundare liv. Trots att Paolos företag, som tidigare sålt livsmedelsprodukter som olivolja och pasta, har gått i botten under det senaste åren lever även passionen för mat ännu.

För en tid sedan berättade Paolo Roberto på sociala medier dessutom att han nu lämnar Sverige. Det handlar om ett åtta veckor långt mystiskt uppdrag som Paolo åtagit sig utanför Sveriges gränser.

”Har fått ett superspännande uppdrag utomlands i 8 veckor! Kommer naturligtvis finnas kvar här på insta”, skrev han i mars i år på Instagram till en bild på sig själv på Arlanda.

Enligt Svensk dam skulle Paolo då befinna sig i Marbella, Spanien, men vad det mystiska uppdraget egentligen går ut på är idag hemligt.

Visar upp stora familjelyckan

Det senaste året har Paolo även gjort klart för sina följare på Instagram att han kommer fokusera mer på de nära och kära han har runtomkring sig och mindre på negativa kommentarer på nätet. Nu visar han upp den stora familjelyckan då han skickar en kärleksfull födelsedagshälsning till sin mamma.

”Grattis mamma på din 80-års dag! Älskar dig som man bara kan älska sin mamma. För du är faktiskt den enda som vet hur mitt hjärta låter inifrån!”, skriver Paolo Roberto på Instagram till en bild av hans mamma.

LÄS OCKSÅ: Karl Fredriks nya barnbeslut med fästmannen Petter

LÄS OCKSÅ: Sanningen om relationerna i Nyhetsmorgon

FOTO: TT/Instagram

SENASTE NYTT!