4 saker du vill veta om Victoria Silvstedts sambo Maurice Dabbah

Victoria Silvstedts sambo Maurice Dabbah

Supermodellen Victoria Silvstedt är noga med att hålla privatlivet hemligt.
Men mannen i hennes liv och sambon sedan några år tillbaka, Maurice Dabbah, har varit svår att hålla borta från rampljuset.
Men vem är mannen som kallas för ”Victorias pojkvän” i medier?

Victoria Silvstedt, 46, är supermodellen som gjort en en helt otrolig livsresa. Från att ha vuxit upp i Bollnäs i Hälsingland tog hon sig till USA och gjorde monsterkarriär som fotomodell, skådespelare och sångerska.

Idag bor hon i Monaco med sambon Maurice Dabbah och har bytt riktning. Nu är det istället affärer med bland annat valuta- och aktiehandel som gäller.

Victoria har trots många år i det offentliga rampljuset lyckats hålla sitt kärleksliv hemligt. Hon har länge parats ihop med schweiziske multimiljonären Maurice Dabbah. Dock är kärleken inget hon offentligt pratat om.

– Jag säger inte det till någon, bara till min familj faktiskt. Jag är väldigt privat och hemlig av mig fast man kanske inte tror det, har Victoria tidigare berättat för Hänt i en intervju.

Victoria om Maurice Dabbah

Redan sedan Maurice och Victoria lärde känna varandra har frågan om hur deras relation ser ut legat i luften. Detta är dock något som Victoria helst inte vill uttala sig om, trots att de bor tillsammans i en våning i Monaco.

– Det är många franska tidningar som varit på mig och vill att jag ska berätta om Maurice, har Victoria tidigare berättat i en intervju med Expressen. Hon fortsatte:

– Men det gör jag icke.

Så vem är då denna mystiske man?

Därför pratar Victoria inte om sitt privatliv

Victoria har i alla år varit mycket förtegen som sitt privatliv, framförallt de senaste tio åren. Vad är egentligen orsaken till det?

– Man tjänar inte så mycket på det. Vad får jag ut av det egentligen? Det kanske är intressant för andra, men för mig tycker jag det blir jobbigt, har Victoria tidigare berättat i Rix morronzoo. Hon fortsatte:

– Jag lärde mig det efter mitt första giftermål. Då var det så otroligt öppet allt. Så då tänkte jag, det är lika bra att inte säga så mycket om det.

Hur gammal är Maurice Dabbah och varifrån är han?

Maurice är idag 59 år gammal. Han och Victoria har alltså en åldersskillnad på 13 år.

Mångmiljardären är från Schweiz men idag bor han tillsammans med Victoria i en våning i Monaco.

Victoria Silvstedt och Maurice Dabbah i Miami Beach

Victoria Silvstedt och Maurice Dabbah strosar i Miami Beach.

FOTO: Marksman/MEGA/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Rickard Olsson om familjelyckan med Giselle – nya barnbeskedet

När träffades Victoria Silvstedt och Maurice Dabbah?

Victoria och Maurice träffades redan i början av 2000-talet. De lärde känna varandra och det hela började med en vänskap. Men några år senare, 2009 enligt vissa medier, börjar paret att dejta på riktigt.

Vad jobbar Maurice med?

Maurice räknas i mångas ögon som en av Schweiz rikaste män. Han är multimiljonär och även en superentusiast av hästar.

Han är en riktig affärsman, och som många vet är ju Victoria Silvstedt en börshaj. Kan detta leda till att det blir en del prat om pengar hemma?

– Ja, det är klart att vi pratar mycket business. Vi har liksom den intellektuella stimulansen. Annars blir man nog less på det yttre efter ett tag, man måste ha något mer att prata om än bara det ytliga, har Victoria tidigare berättat.

LÄS OCKSÅ: Victoria Silvstedts oväntade glädjebesked efter tuffa tiden

LÄS OCKSÅ: Victoria Silvstedt: Därför sprack äktenskapet med Chris Wragge

FOTO: Agence/Bestimage/TT, Marksman/MEGA/TT

SENASTE NYTT!