Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför vägrar Victoria Silvstedt att prata om sitt kärleksliv

Därför vägrar Victoria Silvstedt att prata om sitt kärleksliv

Victoria Silvstedt må vara en internationell stjärna. Trots det vet ingen någonting om hennes kärleksliv. Nu förklarar hon varför.

Hon är det blonda bombnedslaget från Bollnäs som tog hela världen med storm när hon 1997 blev utvald till Playmate of the year i herrmagasinet Playboy. Sedan dess har Victoria Silvstedt, 43, fortsatt leva ett liv i lyx och flärd. Hon har gått från modell till programledare till affärskvinna. Idag tjänar hon stora pengar på investeringar i lägenheter och aktiemarknaden.

– Men jag tar inte för stora risker för jag vill kunna sova på nätterna, säger hon till Hänt och skrattar.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Hon säger själv att hon har mognat otroligt mycket de senaste åren och att hon idag är trygg i sig själv. Hon lever fortfarande ett jetsetliv med boende i både Monaco, Miami och Sverige.

– På somrarna vill man bara vara i Sverige hela tiden, men så fort det blir mörkt och kallt känner jag bara nej, nej, nej.

Hon vill inte avslöja var i Sverige hennes hus ligger då hon är rädd för paparazzis och snokande fans.

– Nej jag vill vara i fred helst, säger Victoria.

Trots så många år i offentligheten har hon lyckats hålla sitt kärleksliv hemligt. Hon har länge parats ihop med 55-årige schweiziske multimiljonären Maurice Dabbah, även kallad ”den lille mannen”, men hon har aldrig offentligt pratat om honom som pojkvän. På frågan hur det går med kärlekslivet svarar hon undvikande.

– Allt är bra, inga fler kommentarer. Allt är bara bra. 

Anledningen till att Victoria inte vill prata om det säger hon är för att hon trots sitt kändisskap ändå vill behålla någon form av privatliv. Framför allt kärlekslivet är för henne viktigt att hålla för sig själv.

– Jag säger inte det till någon, bara till min familj faktiskt. Jag är väldigt privat och hemlig av mig fast man kanske inte tror det.

HETAST PÅ HÄNT TV: Nellie Berntsson: “Killar har utnyttjat min fame”

LÄS OCKSÅ: Victoria Silvstedt om karriärens baksida: ”Jag blev nästan våldtagen”

LÄS OCKSÅ: Sno kändisarnas knep till att behålla brännan – hela sommaren

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN