Artikeln innehåller reklamlänkar

Victoria Silvstedt: Därför sprack äktenskapet med Chris Wragge

Victoria Silvstedt om varför hennes äktenskap med Chris Wragge sprack.

Victoria Silvstedt har de senaste åren hållit sitt privatliv undan från strålkastarljuset. Hon har lämnat modellkarriären bakom sig och tjänar pengar på bland annat aktiehandel. Nu bryter hon tystnaden om äktenskapet med Chris Wagge som hon skilde sig från 2009.

Peter Settmans avslöjande om nya kärleken
Slå på ljud

Victoria Silvstedt, 44, har gjort en lång resa. Från Bollnäs i Hälsingland har hon tagit sig till USA där hon haft en karriär som fotomodell, skådespelare och sångerska. Sedan dess har Viktoria bytt inrikting och satsar sedan en tid tillbaka på affärer med bland annat valuta- och aktiehandel. Nu är hon i Sverige och njuter av den svenska sommaren.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

När Hänt träffar Victoria Silvstedt berättar hon att hon kommer ha en hektisk sommar full med jobb.

– Det är mycket jobb, jobb, jobb i sommar helt enkelt. Och sen kommer jag säkert hem i augusti för att äta lite kräftor, säger hon till Hänt.

1999 släpptes Victoria Silvstedts första och enda singel, Hello hey. Låten blev en hit och nu kommer Victoria att sjunga Hello hey på 90-talsfestivalen Vi som älskar 90-talet i sommar.

– Och jag älskar verkligen 90-talet, så jag tänkte ”vilken chans att jag får vara med”. Jag kommer sjunga i varje fall en låt. Två kanske det blir, säger Victoria Silvstedt i en intervju i Rix Morronzoo.

Därför pratar Victoria inte om sitt privatliv

De senaste åren har Victoria Silvstedt varit förtegen om sitt privatliv. Nu berättar hon varför.

– Man tjänar inte så mycket på det. Vad får jag ut av det egentligen? Det kanske är intressant för andra, men för mig tycker jag det blir jobbigt. Jag lärde mig det efter mitt första giftermål. Då var det så otroligt öppet allt. Så då tänkte jag, det är lika bra att inte säga så mycket om det, säger Victoria Silvstedt till Rix morronzoos programledare Laila Bagge och Roger Nordin.

Även när Hänt möter henne förklarar hon att hon är mån om sitt privatliv, och därför inte vill berätta om det finns någon speciell person i hennes liv just nu.

Offentligheten blev för mycket

Victoria Silvstedt gifte sig år 2000 med Chris Wragge, 38. Äktenskapet höll i nio år innan de gick skilda vägar 2009. Viktoria tror att kändisskapet var en orsak till att förhållandet sprack.

– Jag tror att det var en av anledningarna. För det var så otroligt mycket bilder. Vart än jag var så var det paparazzi. De följde efter mig och allt jag gjorde var så offentligt hela tiden. Så absolut tror jag att det var en stor faktor, säger hon.

Victoria Silvstedt var 26 år när hon gifte sig. Livet som kändis hade precis tagit fart.

– Jag gifte mig ganska ung också. Jag kanske inte var hundra procent redo. Jag hade startat min karriär just då också. Men man kan inte ångra nu. Man kan lära sig av det. Och nu har jag gjort det, säger Victoria Silvstedt.

FOTO: TT/Piero Oliosi, TT/Catarina Lundgren 

FRÅN FÖRSTASIDAN