LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Victoria Silvstedts oväntade glädjebesked efter tuffa tiden

02 aug, 2020 
AvLovisa Ström
Victoria Silvstedt
Victoria Silvstedt har mycket att stoltsera med på sitt cv.
Nu berättar hon om den tuffa tiden efter de stora framgångarna.
"Det blev för mycket", säger hon.
Annons
Allt om Victoria SilvstedtBrand logo
Allt om Victoria Silvstedt

Victoria Silvstedt, 45, är inte ens 50 år gammal och har redan hunnit med fler saker än vad många gör på en hel livstid. Och ibland till och med flera. Hon har varit en professionell slalomåkare, kommit tvåa i skönhetstävlingen Fröken Sverige, varit den första svensken att bli utsedd till Playmate of the Month i herrtidningen Playboy och har utöver det medverkat i ett flertal filmer i Hollywood. Efter hennes genombrott i Playboy var hon så populär att hon under en tid prydde 500 omslag runt om i världen.

Men med så stora framgångar kommer också mycket annat. Nu berättar Victoria om den tuffa tiden.

Den svåra tiden

Det är i Framgångspodden, som drivs av Alexander Pärleros, 35, som modellen öppnar upp om den intensiva perioden. Hon berättar att allt hände så snabbt och att hon blev så överväldigad av all uppmärksamhet, press och media att hon behövde ta en paus.

– Jag började få ett break down. Jag bara tog bilen och körde ut till Palm Springs ensam för en helg bara för att andas. Det var för mycket liksom. Det var galet, säger hon.

Victoria Silvstedt

Hon fortsätter.

– Jag fattar inte hur de stora stjärnorna som alltid har den uppmärksamheten gör. Det var helt galet där ett tag.

Annons

Och att det var galet förstår man. Efter hennes enorma succé fick hon ingen lugn stund, och intervjuer och paparazzis blev en stor del av hennes vardag. Hon fick också lära sig den hårda vägen att man inte kunde lita på någon, och när hon började tjäna mycket pengar var det många som försökte lura henne.

–  När jag fick mina stora pengar i Los Angeles så var det någon som sa att de kunde förvalta min pengar och alla pengar försvann, berättar hon.

Nya karriärsvalet

Även fast stjärnan redan har hunnit bocka av de flesta titlar och karriärer finns det ännu några att bocka av. Och det är när Alexander frågar var man kan få tag på stjärnan om man vill nå henne som hon avslöjar vilken ny karriärsväg hon ska ta sig an.

– Man kan följa mig på Instagram och sen har jag Twitter också, börjar hon.

Victoria Silvstedt

Sedan fortsätter hon.

– Och nu håller jag faktiskt på att jobba på att kanske skapa en YouTube kanal. Why not liksom, tänkte jag.

Även fast det forfarande händer mycket kring stjärnan så har det varit betydligt lugnare nu med tanke på den pågående pandemin, och just därför tycker hon det är en perfekt tid att testa den nya vägen.

– Det är första gången som jag har så mycket tid och kan bli mer kreativ och göra sådana grejer, säger hon.

FOTO: TT 

Annons