LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så lever Tim ”Avicii” Berglings hemliga flickvän Tereza Kacerova idag

08 mar, 2021 
Tereza Kacerova och Avicii
Foto: Instagram/TT
Tereza Kacerova var Aviciis hemliga flickvän.
Tre år har snart gått sedan dj:ns tragiska död.
Så här lever Tereza idag!
Annons
7 svenska kändisar som har lämnat oss 2020Brand logo
7 svenska kändisar som har lämnat oss 2020

Det var i april 2018 som världen nåddes av den tragiska nyheten att dj:n och producenten Tim Bergling, känd som Avicii, lämnat oss, bara 28 år gammal.

Tereza fann kärleken i danska artisten

Strax efter Aviciis död trädde den tjeckiska modellen Tereza Kacerova, 28, fram och berättade att hon varit dj:ns ”hemliga flickvän” under hans sista år i livet. I ett inlägg på Instagram skrev hon om sorgen efter sin pojkväns bortgång.

”Mitt hjärta värker av vetskapen att jag aldrig kommer att kunna röra dig igen, aldrig höra ditt skratt, aldrig se dina händer sammanflätade med mina framför mitt ansikte det första jag ser när jag öppnar mina ögon. Jag kommer aldrig att kyssa din vackra mun igen”, skrev hon.

Sedan Tims bortgång har Tereza funnit kärleken på nytt, detta i en vän till Tim. Den danska artisten och producenten Morten Breum och Terezas relation har mötts av en hel del kritik men Morten har tidigare uttalat sig om att den tidigare vännens relation med modellen inte kunde stå i vägen för känslorna.

Annons

Så lever Tereza Kacerova – nya relationen efter uppbrottet

Morten och Tereza visade flitigt upp sin kärlek på sociala medier men sedan ett bra tag tillbaka har det ekat tomt. Idag verkar det som att Morten och Tereza har gått skilda vägar. Däremot finns det nu en ny kille som figurerar på hennes Instagram och av kommentarerna att döma är det Terezas nya kärlek.

Till en bild på sig och killen har en följare kommenterat en fråga. Personen undrar då om killen på bilden är hennes nya kärlek och hur detta påverkar Terezas son Luka som då introducerats för flera nya män under sin uppväxt.

”Tyvärr är jag medveten om detta men det finns inte mycket jag kan göra. Jag går aldrig in i relationer och tänker att de kommer att ta slut och lyckligtvis är alla mina tidigare pojkvänner minus en som inte finns kvar fortfarande en del av Luka liv”, skriver Tereza som svar till följaren.

Utöver nya kärleksbesked så är det främst bilder på Luka som delas på sociala medier. Modellen ser ut att resa en hel del och vintern verkar ha bjudit på massvis av skidåkning.

Annons