LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Aviciis flickväns kärleksbesked – markeringen efter kritiken

23 apr, 2020 
Aviciis flickväns nya kärleksbesked – markeringen efter skarpa kritiken
När Tim "Avicii" Bergling gick bort blev hans flickvän Tereza Kacerova tillsammans med hans vän.
Nu markerar paret sin relation på Instagram.
Annons
Regisörens nya bilder – filmer på Aviciis hemliga resa – ”Bearbetade sorgen”Brand logo
Regisörens nya bilder – filmer på Aviciis hemliga resa – ”Bearbetade sorgen”

Producenten och dj:n Tim Bergling, känd som Avicii, sörjdes över hela världen efter sin bortgång i april 2018. Han blev 28 år gammal.

Kort efter Aviciis död trädde den tjeckiska modellen Tereza Kacerova, 27, fram och berättade att hon varit dj:ns ”hemliga flickvän” under hans sista år i livet. I ett inlägg på Instagram skrev hon om sorgen efter sin pojkväns bortgång.

”Mitt hjärta värker av vetskapen att jag aldrig kommer att kunna röra dig igen, aldrig höra ditt skratt, aldrig se dina händer sammanflätade med mina framför mitt ansikte det första jag ser när jag öppnar mina ögon. Jag kommer aldrig att kyssa din vackra mun igen”, skrev hon.

Cirka ett år efter Tims bortgång hände någonting. Tereza blev nämligen kär på nytt. Men inte i vem som helst – utan i en vän till Tim, den danska artisten och producenten Morten Breum. 

Morten har berättat att han har varit förband till flera av Aviciis shower. Avicii har även remixat hans låtar och de har många gemensamma vänner.

Annons
Tim Bergling 8 september 1989 - 20 april 2018Brand logo
Tim Bergling 8 september 1989 - 20 april 2018

Många tycker till kring relationen

Morten har varit öppen med att han har tagit emot blandade reaktioner på förhållandet, och att många inte kan förstå att han kan ”göra något sådant” mot en vän som inte längre finns i livet.

”Jag är uppriktigt ledsen om det sårar någon att jag är tillsammans med Tereza, det har aldrig varit min intention. Många av er har skrivit till mig privat och frågat: Varför just hon? Det finns så många tjejer. Men för mig finns ingen annan”, skrev han i ett Instagram-inlägg.

Så, hur är det mellan Tereza och Morten idag? Jo, det fortfarande är ett par och verkar upp över öronen förälskade i varandra. På Instagram postar de kärleksfulla bilder och videor för att visa upp sin relation.

“Morten gillar inte att ta sådana här bilder. Men det gör jag, så vi kompromissar och tar dem ändå”, skriver Tereza på Instagram.

FOTO: TT/INSTAGRAM

Annons