Caroline Kejbert ryter ifrån efter följarnas frågor om gårdsbutiken

Caroline Kejbert och Joacim Rickling

Foto: TV4/TT

I höstas öppnade Caroline Kejbert och Joacim Rickling sin gårdsbutik.
Efter kritik från följarna väljer nu Caroline att ryta ifrån.
– Jag tycker att det här är så tråkigt, säger hon på Instagram story.

Caroline Kejbert fann kärleken i bonden Joacim Rickling när hon medverkade i TV4:s Bonde söker fru. Paret kom att bli så pass populära att de till och med fick sin egna serie Bondeparet. Idag lever de ett familjeliv med dottern Wilda på Tuna gård, där Caroline har öppnat sin egna gårdsbutik.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Caroline Kejberts glädje över yrkesbeslutet

Kejbert concept, som butiken heter, hade under en längre tid varit parets hemliga projekt på gården men till slut var det dags att avslöja vad de hållit på med och nyheten mottogs väl. Caroline Kejbert har tidigare berättat om glädjen över att bli butiksägare.

”Nu när jag varit hemma med Wilda har jag insett att jag kommer att ångra mig om jag inte testar på det här med egen butik. Det värsta som kan hända är ju att det inte funkar, och då har jag i alla fall provat”, förklarade hon i bloggen inför öppningen.

Sedan butiken slog upp sina portar har Caroline haft fullt upp. Hon har mötts av stort stöd från följarna och många shoppingsugna besökare. Men det har även funnits mindre trevliga sidor med att öppna butik – nämligen de kritiker som hör av sig.

LÄS MER: Gravida Meghan avslöjar könet på bebisen

Ger svar på tal efter följarnas kritik

I en Instagram story ryter Caroline nu ifrån efter att följare hört av sig med mindre trevliga kommentarer.

– Där jag nu med risk för att vara tjatig mot er som har koll på det här redan men vi tar bara beställningar över mejl. Jag tycker det är så tråkigt när jag får höra att vi är oförskämda som inte svarar, säger hon och fortsätter:

– Jag tycker att jag tjatar om det här så mycket och det står i vår profil också. Vi hinner liksom inte svara på DM:s här på Instagram utan det är mail som gäller om ni vill lägga en beställning. Där svarar vi så fort vi kan, hela tiden, vi gör verkligen det bästa vi kan. Aldrig ignorera någon bara för att vara oförskämd och dum, det vore ju superkorkat. Jag vill bara säga det.

LÄS OCKSÅ: Martin Melins avslöjande om kärlekslivet – efter åren som singel

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Maria Forsblom i Nyhetsmorgon

SENASTE NYTT!