Caroline Kejbert har öppnat butik: ”Helt slut!"

Caroline Kejbert och Joacim Rickling

Något stort har skett i Caroline Kejberts och Joacim Ricklings liv. Efter den intensiva händelsen svajade känslorna.
”Helt slut!”, skriver Caroline Kejbert.
Slå på ljud

Caroline Kejbert och Joacim Rickling slog igenom i TV4:s Bonde söker fru, och blev så populära där att de fick ett eget program, Bondeparet. De bor på Tuna gård tillsammans med sin dotter Wilda.

De har under en lång tid arbetat med ett nytt projekt. De som följt Bondeparet på sociala medier vet att de ständigt håller på att renovera sin gård utanför Öresundsbro. Den senaste tiden har jobbet fokuserats på att göra om ett garage till en butik.

”Som vi har slitit och speciellt, han – den där fantastiska, energiska, positiva och envisa karln – min fina Joacim. Vi valde i vanlig ordning att renovera lokalen själva. Det är ett gammalt garage ska jag säga, så det fanns en del att göra”, skriver Caroline Kejbert på sin blogg.

Stora chansningen

Butiken heter Kejbert concept, eftersom hon vill att det ska bara en typ av konceptbutik. Hon berättar i sin blogg att det hela är lite av en chansning. Hon har nämligen arbetat en del inom detaljhandel, och vet att många butiken väljer att rikta in sig på vissa specifika målgrupper.

”Det här frångår även allt jag lärt mig genom åren då jag arbetat i butik. Vi alla har olika stilar och smaker, och jag har valt att inte köpa in ett plagg för att en viss typ av kund kanske skulle tycka om det, utan går helt på min egen smak och vad jag själv vill ha min garderob. Så, antingen tycker man om ett plagg som jag eller så gör man det inte”, skriver hon.

I helgen var det då dags för den stora dagen när butiken öppnade. I bilder och klipp på sociala medier kan man se gula mysiga butiken som fyllts på med kläder och inredning och annat smått och gott. Och av inläggen att döma verkar kunderna nöjda.

”Kommer att ångra mig om jag inte testar”

Men varför valde då Caroline Kejbert att öppna en butik?

”Nu när jag varit hemma med Wilda har jag insett att jag kommer att ångra mig om jag inte testar på det här med egen butik. Det värsta som kan hända är ju att det inte funkar, och då har jag i alla fall provat”, förklarar hon i bloggen.

Efter den stora öppningsdagen lade hon en story på Instagram där hon hällt upp ett välförtjänt glas vin.

”Helt slut!”, skriver hon och berättar vidare hur hon tänker fira premiären.

”Nu väntas middag med hela stora familjen efter en intensiv men extremt rolig dag”, skriver Caroline Kejbert.

Bild: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!