TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mia Parnevik visar upp familjelyckan efter beskedet om flytten

17 apr, 2021 
Philippa, Phoenix, Peg, Penny, Mia Parnevik
Mia och Jesper Parnevik har precis sålt sitt hus i Florida. Nu är alla barnen på plats i barndomshemmet för att ta farväl av huset och Mia visar upp den stora familjelyckan.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Peg ParnevikBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik

Jesper Parnevik, 56, och Mia Parnevik, 53, har varit ett par i 27 års tid och tillsammans har de barnen Peg, 25, Penny, 24, Philippa, 21, och Phoenix, 20.

Under fyra säsonger förgyllde familjen många svenskars kvällar framför tv:n i form av egna tv-serien Parneviks. Men efter fyra säsonger fick det vara nog.

– Nu är vi klara. Parneviks is done. Det kanske blir andra program, men inget mer Parneviks, sa Mia Parnevik till Hänt under Kristallen-galan 2018.

Familjen Parnevik har bott i den stora lyxvillan på 1300 kvadratmeter i över 20 år, men nu har det helt enkelt blivit dags att vända blad och gå vidare i livet. Med tanke på att alla barnen nu flyttat hemifrån är huset lite väl stort för bara två personer.

Mia och Jespers liv efter husförsäljningen

Mia och Jesper har även gått in i ett nytt stadie i livet, detta är något som Peg och Penny pratar om i podden Pillowtalk med Peg och Penny.

– De vill liksom bara njuta av deras liv och deras vänner, säger Peg i det senaste avsnittet av podden.

Annons

Nu när huset är sålt är såklart barnen på plats i barndomshemmet för att ta ett sista farväl av huset. Men faktum är att om deras föräldrar hade valt att sälja huset för ungefär tre år sedan så hade de fått betydligt mer i vinst, då var huset nämligen värderat till 30 miljoner svenska kronor mer än idag.

Nu återstår det att se var Mia och Jesper bestämmer sig för att flytta. Men enligt Peg och Penny står det mellan antingen ett gulligt rosa hus i Key West, eller ett lägenhetskomplex med lika bra service som på ett hotell.

Mia Parneviks familjelycka med barnen och barnbarnen

De senaste dagarna har barnen Penny, Peg, Philippa och Phoenix varit på plats hemma i Jupiter i Florida för att både säga hej då till huset. Men på köpet får de även kvalitetstid med sina föräldrar. Detta är något som mamma Mia verkar uppskatta något enormt. Och om det någonsin fanns en sorg över miljonförlusten med husförsäljningen så verkar den vara som bortblåst.

Annons

Nu har hon nämligen lagt upp en ny bild på Instagram där hon visar upp hur barnen njuter av varandras sällskap, men även hur bra alla klickar med Pennys barn Atticus och Pebble.

”Alla fyra barn samlade på ett och samma ställe. En stor bonus är att barnbarnen Atticus & Pebble är i samma soffa = Ofattbart”, skriver Mia nu på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons