Mia Parnevik om familjebeslutet: "It is done"

Familjen Parnevik slutar med tv-serien Parneviks

Nu berättar Mia Parnevik varför familjens succéserie stoppas.

Mia Parnevik, 49, har de senaste åren blivit en av Sveriges mest folkkära mammor genom familjens realityserie Parneviks som visats i TV3. Tillsammans med maken Jesper och barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix har Mia öppnat upp hemmet i Florida dit de bjudit in kända gäster.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Men trots att de fyra säsongerna som spelats in både hyllats och prisats så avslöjar Mia Parnevik att det nu är stopp, det blir inga fler program av Parneviks i framtiden.

– Nu är vi klara. Parneviks is done. Det kanske blir andra program, men inget mer Parneviks, säger hon till Hänts reporter under Kristallen-galan.

Och det har under perioder varit slitigt för familjen med många gäster som besöker Parneviks enorma villa i Florida. Det har varit en vardag med produktionsteam och kameror överallt, jämt och ständigt. Det kostar på förstås.

– I början tyckte jag att det var väldigt jobbigt, för jag ville att allt, allt, allt skulle vara precis som det är i vanliga fall, säger Mia

Men för att programmet skulle bli så bra som möjligt, var det svårt att alltid hålla sig till en, alltid helt verklighetstrogen bild, och Mia och hennes familj behövde ibland iscensätta vissa saker för att det skulle bli bra i programmet, har hon tidigare berättat i Kändispodden.

Nu vill hon bara finnas till hands för att ta hand om framför allt sonen Phoenix som är den sista av barnen som fortfarande bor hemma.

– Jag försöker fokusera på barnen, att se till att de har det bra och Phoenix har ju ett år kvar i skolan, fortsätter hon.

Syskonen Peg Parnevik, Penny Parnevik, Philippa Parnevik och Phoenix Parnevik.

Hela familjen samlad. Jesper Parnevik , Mia Parnevik , Peg Parnevik, Penny Parnevik, Philippa Parnevik och Phoenix Parnevik.

Peg Parnevik.

Penny Parnevik.

Philippa Parnevik.

Phoenix Parnevik.

Jesper Parnevik och Mia Parnevik.

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht.

Pegs pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht.

Peg Parnevik och Penny Parnevik.

LÄS OCKSÅ: Peg avslöjar: Därför blir det ingen ny säsong av Parneviks

LÄS OCKSÅ: Efter tårarna hos barnmorskan – Ellinor Bjurströms babylycka

Foto: IBL