TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Peg avslöjar: Därför blir det ingen ny säsong av Parneviks

17 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Peg Parnevik om Parneviks avslut
Säsong nummer fyra blev slutet av en era för familjen Parneviks. Nu tackar de nej till flera säsonger. Peg Parnevik berättar varför.
Annons

I helgen avslöjades ett tungt besked för alla Parneviks-älskare runt om i landet. Det blir inga fler säsonger av succé-realityserien ”Parneviks”.

På Instagram förklarade Penny Parnevik, 21, att familjen valt att tacka nej till fler säsonger för att få vara i fred och få mer kvalitetstid med varandra.

Programmet har fått tre nomineringar till årets Kristallen-gala: årets reality-program, årets program och årets tv-personlighet. Den sistnämnda nomineringen är riktad till äldsta systern Peg Parnevik, 22, som ser positivt på att avsluta ”Parneviks”-eran efter fyra säsonger.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tycker att det känns skönt, säger hon till Hänt.

Hon fortsätter:

– Det känns som att vi har gjort vårt liksom. Vi har gjort gäster, vi har gjort själva. Det känns som att det är ett ”closing of a chapter”, det känns bra.

När systern Penny avslöjade familjens beslut förklarade hon att de allihop ville ”fokusera på nästa steg i livet”. För Pegs del innebär det mer fokus på musikkarriären i Sverige och framtiden med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht, 21.

Annons

– Jag ska släppa musik nu i augusti och sedan så har jag en höstturné som börjar 31 augusti i Stockholm. Så jag är kvar ett tag och spelar musik och skriver musik. Men jag vill hem efter det så jag tror jag drar direkt när turnén är över, säger hon.

Hem till USA och resten av familjen igen. Men om flytten bär hem till föräldrarna Mia Parnevik, 50, och Jesper Parnevik, 53, igen återstår att se.

– Vi får se. Det blir ju alltid så att man kommer hem och så blir man trött på familjen efter en månad. Men jag och Filip vill ju köpa en lägenhet, så vi får se vad som händer.

Tankarna går mot en mysig lägenhet runt Vasastan, Östermalm eller på söder i Stockholm.

– Ja tänker kanske till nästa år, nästa sommar.

Foto: IBL

Annons