TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Följarna jublar efter Penny Parneviks bild: ”Sjukt bra förebild"

14 aug, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Penny Parnevik har ännu en gång delat en bild som fått följarna att jubla. Den avklädda bilden har fått mängder av kommentarer, många tycker att Penny Parnevik är en bra förebild.
Annons

Penny Parnevik, 21, har 127 000 följare på Instagram, hon driver en blogg och en Youtube-kanal. Det är alltså en hel del människor som nås av Parneviks-stjärnan.

Nu har Penny Parnevik lagt upp en bild på Instagram som fått hennes följare att reagera.

På bilden sitter hon i ett skogslandskap iklädd en röd bikini och ser rakt in i kameran. I kommentarsfältet är det många som jublar över att Penny Parnevik visar sin kropp som den är, utan att retuschera bilden.

Många kommentarer handlar om att följarna tycker att hon är vacker. Men många skriver att de beundrar Penny Parnevik för den ärliga bilden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tack för att du delar med dig så ärligt och naturligt! Det behövs fler kända ansikten som vågar vara öppna o stolta över sin naturligt vackra kropp!” skriver en person.

Tack för att du får andra att må bättre om sig själva“, skriver en annan.

Många menar också att Penny Parnevik är en bra förebild för sina fans.

Annons

Du är en riktig influencer som tar ditt jobb på allvar med att förändra synen på kvinnokroppen! Fler kommer att älska sina kroppar om fler gör som du och visar hur kvinnokroppen ser ut utan att dra in magen osv, all cred till dig!

Så sjukt bra förebild för oss alla och våra tonåringar!!!!

“Så jävla stark och vacker förebild du är,, så jävla inspirerad man blir av dig, så jävla mkt mer självförtroende man får av dig! En riktig förebild är du.”

Penny Parnevik är tillsammans med hockeyspelaren Douglas Murray, 38. De bor i Kalifornien men har tillbringat sommaren i Sverige.

På sin blogg har Penny Parnevik avslöjat att det är i Sverige hon vill att Douglas Murray ska fria till henne.

”Igår va nog en av dom härligaste, mysigaste, kvällarna i hela mitt liv. Vi tog båten ut till en stor klippa/ö och hade picknick som Douglas lagade. Det va härlig musik, lek med barn, och vara oss där med solnedgången. DÄR vill jag att Douglas friar till mig en dag”, skrev Penny Parnevik på sin blogg i juli.

FOTO: IBL, Instagram

Annons