LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Adam Pålsson blir pappa igen – avslöjad av Penny Parnevik

07 aug, 2018 
AvStina Dahlgren
Adam Pålsson och hans kärlek Celie Furelid Sparre väntar barn ihop! Och det var ingen mindre än Penny Parnevik som avslöjade den glada nyheten.
Annons

Skådespelarparet Adam Pålsson, 30, och Celie Furelid Sparre, 31 ska bli föräldrar igen! Det var ingen mindre än Penny Parnevik som avslöjade nyheten först på sin Instagram där hon la ut en bild på Celie med texten ”Gravida kvinnor är så jäkla vackra”. Samtliga av barnen Parnevik har haft Celie som barnflicka och känner henne därför mycket väl.

Nu bekräftar Adam Pålsson för Aftonbladet att han och Celie Furelid Sparre ska bli föräldrar igen, men han vill inte ge någon vidare kommentar. Paret har sedan tidigare dottern Dylan, 3.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag trodde att det skulle vara fantastiskt att vara pappa, men det är faktiskt bättre än mina förväntningar. Det är ljuvligt med barn, sa Adam till Hänt strax efter dotterns födsel.

Adam Pålsson och Celie Furelid Sparre träffades 2011 när de spelade in en film tillsammans. Vänskapen gick snabbt över till kärlek och 2014 förlovade de sig. Nu väntar de alltså sitt andra barn, men när det är beräknat vill de inte avslöja.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

FOTO: IBL, Instagram

Annons