LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Adam Pålssons svar gör programledaren obekväm: Får stå för honom

27 dec, 2017 
Hans & Anna Shimoda
Adam Pålsson är högaktuell med Ted Gärdestad-filmen som har premiär i början av januari. I en ny intervju berättar han förutom rollen om hans inställning till alkohol och vissa droger.
Annons

Den 3 januari är det äntligen dags. Då har efterlängtade filmen ”Ted – för kärlekens skull” biopremiär. Huvudrollen spelas av Adam Pålsson, 29, som slog igenom i hyllade Jonas Gardell-dramat ”Torka aldrig tårar utan handskar”. Adam har även gjort succé i SVT:s thrillerserie ”Innan vi dör” – en prestation han vann en kristall för i höstas.

Trots framgångarna är självförtroendet uppenbarligen inte det bästa. Under en intervju med P4 Extra berättar programledaren Titti Schultz, 45, för lyssnarna att Adam tidigare sagt att han ”tar för givet att ingen tycker om honom”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja… Minns att jag nog har sagt det i ett svagt ögonblick. Men jag kanske menar det också. Vet inte varför, men jag ser mig aldrig som ett offer, utan mer som en förövare. Jag känner skuld och skam och har väldigt lätt till den typen av känslor, förklarar Adam.

I samma radioprogram får han också bemöta påståendet att han ”skulle vilja röka på lite mer”, som han tidigare sagt i intervjuer.

Annons

– Det är väl alldeles underbart att berusa sig på olika sätt, säger han i intervjun.

Titti Schultz blir märkbart obekväm av Adams öppna åsikt och menar att det får ”stå för honom”.

Adam utvecklar resonemanget och menar att han förmodligen inte röker på mer än de flesta.

– Alltså, jag tror många svenskar… Eller människor överhuvudtaget… Jag har förmodligen rökt mindre gräs än genomsnittssvensken, jag är verkligen ingen missbrukarpersonlighet alls, säger han.

Och när det gäller alkohol har han en liknande inställning, samtidigt som han menar att det inte handlar om något missbruk där heller.

– Jag har verkligen haft några av de roligaste kvällarna i livet när jag varit full! Det kan man väl säga? Det är inte så att jag… alltså, jag dricker nog mindre än de flesta tror jag, säger han.

Foto: IBL

Annons