LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pojkvännens stöd till Penny Parnevik – efter ärliga bilden

27 dec, 2017 
Penny Parnevik har postat ett ärligt inlägg på Instagram, och för det hyllas hon av sina följare. Någon annan som också hyllar henne är pojkvännen Douglas Murray.
Annons

Penny Parnevik, 20, tar gärna upp kampen för kvinnor, och hon pratar ofta om hur alla ideal kring hur kvinnan ska vara, har påverkat henne. Nu har hon postat ett ärligt inlägg på sin Instagram där hon sitter i bikini på stranden med syftet att peppa andra och få alla att älska sin kropp.

”Mac n cheese gör mig inte till en modell men det gör mig lycklig. Älska din kropp alltid!”, skriver Penny till bilden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Pennys följare är tacksamma över hennes inlägg, och i kommentarsfältet svämmar hyllningarna över.

”Förebild!! Du är grym!!”, skriver en, ”Du e ju fööör bäst”, skriver en annan och “Blir så glad av att se denna bilden”, skriver ännu en.

Och någon som också hyllar Penny i kommentarsfältet är pojkvännen Douglas Murray, 37.

”Den vackraste som finns, inifrån och ut”, skriver Douglas.

Penny är snabb med att hälsa det samma till Douglas. På sin blogg skriver hon mer om att vara positiv till sin kropp, och att hon under sommaren struntat i alla krav man ofta har som tjej. Hon berättar om hur hon festade så mycket hon ville, dejtade så många hon ville och åt så mycket som hon ville. Vilket hon beskriver som en grej som tjejer ofta känner skuld av.

Nu vill jag tydligt säga att jag VET att jag inte är tjock. Allt jag säger är att innan sommaren va jag en viss storlek och nu har man lite extra att klämma på på min kropp haha men så klart, så mycket som jag älskar mig själv har jag också dagar när jag vill ha en 6 pack abs”, skriver Penny på bloggen.

Foto: IBL

Annons