Penny Parnevik talar ut om relationen – med äldre pojkvännen

Efter att Penny Parnevik äntligen valt att presentera sin nya pojkvän vid namn har vi fått veta mer och mer saker om deras relation. På sin blogg berättar hon nu om favoritgrejen i förhållandet med äldre pojkvännen.

Penny Parnevik, 20, valde tidigare i veckan att göra hennes nya kärlek offentlig efter att ha hållit honom hemlig i månader. Pojkvännen heter Douglas Murray, 37, och är en känd före detta hockeyspelare. Efter att hon presenterat honom har vi inte bara fått veta hans namn, utan även andra grejer om deras relation.

Vi ser kärleken mellan dem spira på sociala medier, och hör Penny prata om den i podcasten ”Pillowtalk”. Och hon har även avslöjat att vi kommer att få se den i den kommande säsongen av familjens realityshow ”Parneviks” på TV3.

På sin blogg berättar hon nu återigen om deras relation. Den här gången får vi veta vad hon uppskattar mest med deras kärlek, och också hennes uppskattning till att han är 17 år äldre än henne.

”Jag är verkligen inte en ”fancy” eller ”classy” tjej, haha, så det är lite intressant att dejta någon mycket äldre för då får jag prova massa bra viner och låtsas typ att jag vet vad jag gör hahaha. Ni vet när man luktar lite på vinet och så som vuxna gör”, skriver Penny på sin blogg, och fortsätter:

”Jag tror att Douglas bara skrattar när jag gör så för att han vet att jag inte har en ingen aning! Det är typ en av mina favo-grejer med vårt förhållande, att vi inte tar varann eller livet på så allvar. Vi gillar att skratta och ha kul!”

Superhärligt, tycker ju vi! Man kan väl inte vara bra på allt heller. Men kärlek däremot, verkar båda vara bra på.

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik avslöjar – så träffade hon 17 år äldre NHL-stjärnan

LÄS OCKSÅ: Nu visar de sin kärlek – första bilden på Penny Parnevik och svenska hockeystjärnan

Foto: IBL