Penny Parnevik avslöjar – så träffade hon 17 år äldre NHL-stjärnan

Penny Parnevik har nu valt att hålla sin ”hemliga pojkvän” o-hemlig, och i samma veva berättar hon hur hon och hockeystjärnan Douglas Murray egentligen träffades.

Tidigt i höstas avslöjade Penny Parnevik, 20, att hon träffat kärleken igen. Däremot var hon noga med att inte avslöja vem hennes nya pojkvän var. På sin blogg förklarade hon att han också var en offentlig person, och att hon därav inte ville berätta för mycket om honom på en gång.

Men nu har hon ändrat sig i den frågan, och visar upp sin pojkvän för sina följare och fans. Han heter Douglas Murray, 37, och är en känd före detta hockeystjärna som spelat i NHL. Och även om kärleken mellan Penny och Douglas är ny, var det länge sedan de träffades för första gången. Väldigt längesedan rättare sagt.

– Douglas är en familjevän till oss, och vi har känt varann typ hela livet, säger Penny i podcasten ”Pillowtalk”, och fortsätter:

– Det är ganska stor åldersskillnad mellan oss, 17 år. Han år 37 år gammal och vi är jättekära, och det är inget mer att säga om det.

Hennes syster Peg Parnevik, 22, avslöjar även att vi kommer att få se Penny och Douglas kärlek i den kommande säsongen av ”Parneviks” på TV3.

– För oss som känner er, så känns det inte som att han är äldre. Det känns som att du är äldre, säger Peg om deras relation.

Återigen, som vi sagt tidigare – heja kärleken! Heja Penny och Douglas!

LÄS OCKSÅ: Nu visar de sin kärlek – första bilden på Penny Parnevik och svenska hockeystjärnan

LÄS OCKSÅ: Svenska hockeystjärnan är Penny Parneviks nya pojkvän

Foto: IBL, Instagram