LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Svenska hockeystjärnan är Penny Parneviks nya pojkvän

08 dec, 2017 
Penny Parnevik avslöjade tidigare i höstas att hon träffat en ny kärlek, och den här gången bestämde hon sig för att hålla relationen hemlig ett tag. Men hennes följare har spekulerat i vem han kan vara, och nu visar det sig att de haft rätt.
Annons

Tidigt i höstas berättade Penny Parnevik, 20, att hon hittat kärleken igen. Men den här gången bestämde hon sig för att inte vara lika öppen som hon varit med sina tidigare relationer. På sin blogg har hon avslöjat att nya pojkvännen är en offentlig person, och därför blev det mer viktigt att försöka hålla relationen hemlig ett tag.

”Just nu träffar jag någon som också är offentlig person så vi känner att vi vill hålla vår relation relativt privat”, skrev hon tidigare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men trots att hon valt att hålla honom hemlig lade hon ut en bild på honom under Halloween, men en något suddig bild där man inte riktigt fick en tydlig bild av hur han såg ut. Det fick hennes följare att spekulera kring vem han egentligen var, i kommentarsfältet.

”Visst är det Douglas Murray?”, kommenterar en person.

”Bara jag som tror att det är ishockeyspelaren Douglas Murray?”, skriver en annan.

Nu har Penny lagt ut ännu en bild på sin nya pojkvän på sin blogg, och den här gången ser man än en gång att han påminner om den före detta NHL-stjärnan Douglas Murray, 37, som följarna redan spekulerat i. Och enligt en uppgiftslämnare har följarna rätt.

Annons

”Hennes nya kille heter Douglas Murray, och är före detta NHL-proffs. Jag är 100 %”, skriver källan till Hänt.

Penny har även nyligen berättat att hon ska flytta in hos honom, och därmed flytta från familjen i Florida till honom i Kalifornien. Just där befinner hon sig just nu, och i dagarna håller hon att hjälpa till med ett välgörenhetsevenemang som pojkvännen håller i. Och på Douglas Instagram kan man se att han arbetar med samma välgörenhetsevenemang som Penny syftar på.

All lycka och kärlek till Penny och Douglas. Länge leve kärleken!

För er som inte är sport-tokiga och därför är nyfikna på hur Pennys nya pojkvän ser ut, kan ni kika på Instagram-bilden nedan.

Foto: IBL, Instagram

Annons