TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Penny om problematiken – efter beslutet att ändra Parneviks

04 dec, 2017 
Snart får vi följa familjen Parnevik på TV3 igen. Den här gången är det dock ett nytt koncept i serien, och det tycker Penny Parnevik har varit både svårt och läskigt.
Annons

I vår ser vi familjen Parnevik i rutan igen, för i höstas delade de med sig av det glädjande beskedet att det blir ännu en säsong av realityserien ”Parneviks”. Däremot är det andra spelregler i den kommande säsongen, den här gången får vi inte se några gäster som hälsar på i programmet. Nu handlar det enbart om familjen Parnevik.

Inspelningarna av säsong fyra är nu över meddelar Penny Parnevik, 20, och nu berättar hon om sina blandade känslor inför den kommande säsongen och det nya konceptet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”På ett sätt var det skönt för att man kunde verkligen slappna av men på något sätt var det faktist så SJUKT mycket svårare. Att programmet nu handlar om bara oss känns så läskigt. Man undrar ju om det kommer bli bra?!”, skriver Penny på sin blogg.

Att serien nu har ett annat koncept är inte det enda beskedet. Nej, det här blir även den allra sista säsongen av ”Parneviks” någonsin. Även det har Penny blandade känslor inför.

”Man blir så extremt nära med teamet och produktionen, dom är min familj nu. Det är så tråkigt att allt är över men samtidigt känns det rätt att ”Parneviks” kapitlet är över, och nu får vi börja nya äventyr”, fortsätter hon.

Foto: IBL

Annons