Penny Parneviks beslut: Lämnar familjen för kärleken

Snart kommer en ny säsong av "Parneviks". Men i januari splittras familjen då Penny Parnevik flyttar till nya pojkvännen i Kalifornien.

I vår kommer en ny säsong av populära dokusåpan ”Parneviks”, men redan i januari splittras familjen Parnevik. Penny Parnevik, 20, flyttar då från övriga familjen i Jupiter, Florida för att flytta ihop med sin nya pojkvän. I ett blogginlägg berättar Penny om beslutet att flytta ifrån sin familj.

Jag flyttar till Kalifornien i januari vilket jag är så glad över. Min pojkvän som också är svensk bor där! För att kunna klara långdistans bestämde vi oss för att vi bara kommer att flytta ihop”, skriver Penny.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

Penny och pojkvännen har valt att hålla sin relation privat. Men i podcasten ”Pillowtalk” som Penny driver med sin syster Peg Parnevik, 22, har hon tidigare berättat om sin nya kärlek utan att nämna några namn. Innan har hon varit väldigt öppen med sina relationer, men inte den här gången.

Nu träffar jag någon som också har svenska folkets ögon på honom så vi kände att vi ville vara relativt privata med vårt förhållande! Jag har ingen aning om hur länge vi kommer vara hemliga men ärligt är det inte en stor sak för oss”, fortsätter Penny.

Trots att hon vill hålla pojkvännen hemlig la hon i slutet av oktober upp en suddig bild på sig själv och honom på Instagram, men inte heller där avslöjar hon hans namn.

När du äntligen visar upp hans ansikte på bild”, skriver Penny till bilden.

 

Nu tycks det dock vara allvar i deras förhållande. Beslutet att flytta ihop är ett stort steg i en relation och Penny är mycket exalterad. I samma blogginlägg som hon avslöjar sin flytt berättar hon också att hon älskar barn och alltid har gjort det. Hon berättar också att hon gärna vill ha barn, sex stycken närmare bestämt.

På något sätt har mina modersinstinkter alltid varit en stor del av mitt liv, och jag är en superfeminist så det bästa är att jag har valet att bestämma att barn är min passion i stället för att det bestäms för mig”, skriver hon och fortsätter:

Så klart en dag vill jag vara en mamma (min plan är att jag ska ha fyra barn och adoptera två) men tills dess spenderar jag min tid på att försöka arbeta med barn så mycket som möjligt”.

Jesper och Mia Parnevik fick sitt första barn, dottern Peg, 1995.

Paret Parnevik gifte sig redan 1994. Innan Mia gifte sig med Jesper hette hon Sandsten i efternamn.

Familjen Parnvik som vi lärt känna dem i TV3:s succérealityserie ”Parneviks”.

Jesper och Mia Parnevik tillsammans 2002.

Jesper i sin signaturkeps (skärmen uppåt) och Mia Parnevik 1995.

Jesper och Mia Parnevik 2007.

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks ärliga ord om nya pojkvännen: ”Aldrig känt mig så”

LÄS OCKSÅ: Första bilden – han är Penny Parneviks nya pojkvän

Foto: Instagram, IBL