TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Penny Parneviks beslut: Lämnar familjen för kärleken

26 nov, 2017 
Lina Arvidsson
Snart kommer en ny säsong av "Parneviks". Men i januari splittras familjen då Penny Parnevik flyttar till nya pojkvännen i Kalifornien.
Annons

I vår kommer en ny säsong av populära dokusåpan ”Parneviks”, men redan i januari splittras familjen Parnevik. Penny Parnevik, 20, flyttar då från övriga familjen i Jupiter, Florida för att flytta ihop med sin nya pojkvän. I ett blogginlägg berättar Penny om beslutet att flytta ifrån sin familj.

Jag flyttar till Kalifornien i januari vilket jag är så glad över. Min pojkvän som också är svensk bor där! För att kunna klara långdistans bestämde vi oss för att vi bara kommer att flytta ihop”, skriver Penny.

Penny och pojkvännen har valt att hålla sin relation privat. Men i podcasten ”Pillowtalk” som Penny driver med sin syster Peg Parnevik, 22, har hon tidigare berättat om sin nya kärlek utan att nämna några namn. Innan har hon varit väldigt öppen med sina relationer, men inte den här gången.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu träffar jag någon som också har svenska folkets ögon på honom så vi kände att vi ville vara relativt privata med vårt förhållande! Jag har ingen aning om hur länge vi kommer vara hemliga men ärligt är det inte en stor sak för oss”, fortsätter Penny.

Trots att hon vill hålla pojkvännen hemlig la hon i slutet av oktober upp en suddig bild på sig själv och honom på Instagram, men inte heller där avslöjar hon hans namn.

När du äntligen visar upp hans ansikte på bild”, skriver Penny till bilden.

 

Nu tycks det dock vara allvar i deras förhållande. Beslutet att flytta ihop är ett stort steg i en relation och Penny är mycket exalterad. I samma blogginlägg som hon avslöjar sin flytt berättar hon också att hon älskar barn och alltid har gjort det. Hon berättar också att hon gärna vill ha barn, sex stycken närmare bestämt.

På något sätt har mina modersinstinkter alltid varit en stor del av mitt liv, och jag är en superfeminist så det bästa är att jag har valet att bestämma att barn är min passion i stället för att det bestäms för mig”, skriver hon och fortsätter:

Så klart en dag vill jag vara en mamma (min plan är att jag ska ha fyra barn och adoptera två) men tills dess spenderar jag min tid på att försöka arbeta med barn så mycket som möjligt”.

Foto: Instagram, IBL

Annons