LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Penny Parneviks ärliga ord om nya pojkvännen: ”Aldrig känt mig så”

25 nov, 2017 
Penny Parnevik har träffat en ny pojkvän och om honom pratar hon gärna i podcasten ”Pillowtalk”. Däremot vill hon inte berätta vem han är, men det hindrar henne inte från att ge honom en öppen kärleksförklaring.
Annons

Penny Parnevik, 20, har träffat en ny pojkvän. Men vem har är och vad han heter är hon just nu noga med att inte berätta. De enda vi har fått se av honom hittills är en bild av dem två tillsammans på hennes Instagram. Då valde hon att kalla honom för ”random brunette”. På sin blogg har hon förklarat varför hon vill hålla sin nya kärlek privat.

Just nu träffar jag någon som också är offentlig person så vi känner att vi vill hålla vår relation relativt privat. Jag har ingen aning om hur länge vi ska vara hemliga och det är i ärlighetens namn ingen stor grej”, skrev hon nyligen bloggen.

Men trots att hon fortfarande håller honom och deras relation utanför rampljuset så kärlekshyllar hon honom i det senaste avsnittet av hennes och systern Peg Parneviks, 22, podcast ”Pillowtalk”.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har aldrig känt mig så – på riktigt – kär som jag känner mig nu. Jag har aldrig känt att jag är i ett sådant hälsosamt, vuxet och bra förhållande som jag är i nu. Jag har aldrig känt den här kärleken förut, säger Penny.

Penny har tidigare varit öppen med sina andra pojkvänner på sina sociala medier, och lika så med sin kärlek till dem. Men nu är det så klart hennes nya kille som är den enda för henne.

– Just nu är det en självklarhet att han är min soulmate, fortsätter hon.

Heja kärleken!

Foto: IBL, Instagram

Annons