Peg Parneviks oro – drabbad av mystisk hudsjukdom

Peg Parnevik har åkt på en mystisk hudsjukdom i ansiktet. I podcasten ”Pillowtalk” berättar hon om hur den både gör ont, kliar och får henne att må dåligt.

I Peg Parnevik, 22, och Penny Parneviks, 20, podcast ”Pillowtalk”, diskuterar systrarna allt mellan himmel och jord. I det senaste avsnittet avslöjar Peg att hon inte mått så bra den senaste tiden. Hon har drabbats av en hudsjukdom i ansiktet, som hon inte vet vad det är för något.

– Jag har en jättekonstig hudsjukdom, jag hoppas att den inte dödar mig, säger Peg i podcasten, och fortsätter:

– Jag känner mig aldrig riktigt fräsch, även fast jag duschat tre gånger.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

Men den påverkar inte bara hennes yttre. Den gör även ont och kliar, och hon är rädd att den ska sprida sig till andra ställen än ansiktet. Samma dag som hon och Penny spelat in avsnittet har hon besökt gynekologen för att försäkra sig om att hon inte råkat smitta vidare sin sjukdom till andra partier.

– Jag har sminkat över det nu, för jag orkar inte se den mer. Men halva mitt ansikte är helt… Det ser ut som akne, men är sårigt och varigt, säger hon och fortsätter:

– Den här konstiga sjukdomen i mitt ansikte gör ont och kilar. Man vill inte röra det eller något sådant, för om man gör det måste man tvätta händerna och om man ens rör handduken så måste man tvätta själva handduken.

Krya på dig, Peg!

Penny Parnevik

Peg Parnevik

Peg Parnevik och Penny Parnevik

Penny Parnevik, Mia Parnevik, Peg Parnevik

LÄS OCKSÅ: Pegs tatueringsmiss – ångrar den på grund av Danny

LÄS OCKSÅ: Penny: Därför håller jag min kända pojkvännen hemlig

Foto: IBL