LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pegs tatueringsmiss – ångrar den på grund av Danny

01 nov, 2017 
Peg Parnevik har flera tatueringar, men det är en av dem som hon vill täcka över. Det på grund av att hon har tatuerat in en låttitel med Danny Saucedo – av misstag.
Annons

Peg Parnevik, 22, gillar tatueringar och har hunnit med att täcka flera ställen på kroppen med bläck. I det senaste avsnittet av podcasten ”Pillowtalk” pratar hon om sin kärlek till tatueringar, men hon berättar också om en specifik tatuering på hennes kropp som inte är nöjd med.

– Jag hatar den. Jag vill ta bort den, göra en cover up över den.

På ena armen har hon en tatuering med texten ”dör för dig”. Den står för hela släkten Parnevik.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag dör ju för dem liksom. Vi är en tight familj och alla vi kusiner är bästa vänner. Så jag ville göra den här tatueringen för dem, förklara Peg.

Men vad hon inte hade uppmärksammat var att Danny Saucedo, 31, har en låt i titeln ”Dör för dig”. Någon annan som uppmärksammade det var där emot Oscar Zia, 21, när han befann sig på Rix FM-turné tillsammans med Peg,

Annons

– Oscar såg att jag hade den här tatueringen. Han ba,”jaha är du ett stort Danny-fan? Han är ju här, vi kanske borde ta hit honom?”, berättar Peg och fortsätter:

– Det var första gången som jag fattade att det här var titeln på en låt med Danny. Jag har fått så mycket skit för den efter det. Jag hoppas verkligen inte att folk tror att jag är ett superstort Danny-fan. Att jag ba I love Danny Saucedo…

Foto: IBL

Annons