Efter kärlekskrisen – Peg Parneviks besked om relationen med Filip

Förra veckan avslöjade Peg Parnevik att hon och pojkvännen Filip Lamprecht Kaspersen haft det svårt. Nu berättar hon hur de gör för att ta sig ur tuffa perioder. – Vi måste jobba på kärleken, säger Peg.

I det senaste avsnittet av systrarna Parneviks podcast ”Pillowtalk” diskuterar Penny, 21, och Peg, 22, kontrasterna mellan ny och gammal kärlek. Penny har precis träffat en pojkvän medan Peg hänger ihop med pojkvännen Filip Lamprecht Kaspersen, 19, sedan drygt ett år tillbaka. Dock avslöjade Peg förra veckan att hon och pojkvännen haft en tuff tid tillsammans.

– Vi har haft det lite svårt. Jag känner bara, kom hit istället så kan vi snacka om det, ansikte mot ansikte och reda ut saker ting, sa hon då.

Peg och Filip har under de senaste månaderna bott tillsammans i Sverige, och Peg förklarar att det har blivit påfrestande att umgås konstant med sin pojkvän. Så när hon drog hem till familjen i Florida för semester följde Filip inte med. Men efter ett tag tog han flyget ner till Peg och familjen Parnevik.

– Jag och Filip har alltid sagt till varandra att vi måste jobba på kärleken, berättar Peg och fortsätter:

– Han vet mina dåliga sidor, precis som jag vet om hans dåliga sidor. Han kan inte hantera tid, eller knappt komma ihåg saker, till exempel.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Peg och Filip har kunnat reda ut saker och ting sedan han kom till Florida, och nu lägger hon varken skulden på sig eller på honom för den svåra tiden mellan dem.

– Jag älskar honom för den han är. Men vi måste kunna pusha varandra och säga att ”Jag älskar dig, men vi måste jobba på det här”, säger hon och fortsätter:

– Jag tycker synd om Filip för att han måste handskas med mina diviga sida, men vet du vad – jag får ta hans skit också.

Hela familjen samlad.

Jesper Parnevik med frun Mia Parnevik. 

Peg Parnevik med pojkvännen Filip Kaspersen.

Penny Parnevik. 

LÄS OCKSÅ: Pegs problem med pojkvännen: ”Han måste pallra sig hit”

LÄS OCKSÅ: Peg avslöjar hemliga sanningen bakom tv-succén ”Parneviks”

Foto: IBL