Pegs problem med pojkvännen: "Han måste pallra sig hit"

Peg Parnevik syns ofta i sällskap av pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht. Men i sin podcast ”Pillowtalk” avslöjar hon nu att de befinner sig i en svacka.

Sedan i slutet av förra året har Peg Parnevik, 22, varit tillsammans med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht, 20. Nu avslöjar Peg i podcasten ”Pillowtalk” att hon och Filip är inne i en svacka. De har varit med varandra konstant sedan januari. Ja, ända tills nu. Hon befinner sig i familjehuset i Florida, medan han är i Sverige.

– Vi har haft det lite svårt. Jag känner bara, kom hit istället så kan vi snacka om det, ansikte mot ansikte och reda ut saker ting, berättar Peg.

Och så lär det bli. För samma dag som poddavsnittet kom ut, landade Filip i Florida. Inspelningarna av den fjärde säsongen av reality-serien ”Parneviks” pågår just nu, och Peg vill gärna undvika att visa upp deras svacka för hela svenska folket.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

– När vi väl börjar filma så vill jag inte att saker och ting ska vara stelt och konstigt mellan oss. Jag vill inte att hela Sverige ska veta om att vi har problem, säger hon och fortsätter:

– Men så här är det, jag och Filip har varit med varandra konstant sen i januari. Men jag känner att han måste pallra sig hit så att vi kan återgå till en bra relation.

Och för att få Filip på extra fall har Peg varit på den välkända underklädesbutiken ”Victoria’s Secret” för att uppdatera sin underklädesgarderob. Hon hoppas att det ska fungera, och i podden pikar hon sin pojkvän för att han inte ska missa hennes gest.

– Jag har spenderat hundratals dollar för att se bra ut för dig och du gör bäst i att bli jävligt glad och uppskatta mig, säger hon.

Hela familjen samlad.

Jesper Parnevik med frun Mia Parnevik. 

Peg Parnevik med pojkvännen Filip Kaspersen.

Penny Parnevik. 

LÄS OCKSÅ: Peg avslöjar hemliga sanningen bakom tv-succén ”Parneviks”

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks svar efter Mias åsikt om pojkvännen

Foto: IBL