TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Peg Parneviks svar efter Mias åsikt om pojkvännen

27 aug, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
När Peg Parnevik blev tillsammans med pojkvännen Filip Kaspersen Lambrecht blev mamma Mia Parnevik helt förskräckt. Nu berättar Peg om familjens stora rädsla över förhållandet.
Annons

Det var förra året som det slog gnistor mellan kändisbarnen Peg Parnevik, 21, och Filip Kaspersen Lamprecht, 19, och i januari i år gick de båda ut officiellt med sin kärlek. Men det har inte direkt varit en dans på rosor att bli tillsammans. Filip är nämligen son till programledaren Kristin Kaspersen, 47, och de båda familjerna är nära vänner sedan länge.

Det är också just därför som Pegs mamma, Mia Parnevik, 49, är skeptisk och förskräckt över dotterns val av pojkvän. Om det någon gång skulle ta slut mellan de unga turturduvorna fruktar hon nämligen att hon och maken Jesper Parnevik, 52, inte längre kan vara vänner med Kristin.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– I början var det mest mamma som sa ”hmm, hur ska det här gå till?”. Alla undrade liksom vad som händer om vi gör slut. Vi är ju alla väldigt tajta så vad händer, tänk om vi inte får träffas längre, säger Peg till Expressen.

Men Peg trotsade mamma Mias rädslor och stod fast vid sitt beslut. I dag bor Peg och Filip tillsammans med varandra i Stockholm.

Annons

– Jag var ganska tydlig och sa att det är det här jag vill, säger Peg Parnevik till tidningen och fortsätter:

– Vi är kärare än någonsin.

Trots att Peg tillbringar mest tid i Sverige just nu, både med pojkvännen och med sitt jobb som artist, så räknar hon sig fortfarande som en tvättäkta Florida-bo. Men Peg har också planer på att snart bli sambo på riktigt i Sverige med sin älskade Filip.

– Jag funderar faktiskt på att flytta till Sverige. Jag har redan kollat på lägenheter faktiskt, har hon tidigare sagt till Hänt.

Foto: IBL

Annons