Peg Parnevik efter oron: ”Tror jag är gravid”

Efter sin oro över att vara steril och tro att hennes drömmar om barn inte kommer att slå in, tror nu Peg Parnevik att hon är gravid. Hennes ökade matlust får henne att undra om det är en liten till person där inne.

I det senaste avsnittet av podcasten Pillowtalk kläcker Penny Parnevik, 20, ur sig att hon testat sig för olika könsjukdomar efter sommarens alla äventyr. Hon berättar också att hon tagit ett graviditetstest, inte för att hon egentligen trodde att hon skulle bli mamma. Utan mest bara för att vara helt säker på att hon var fri från allt, när hon ändå var farten.

– Jag vill inte ha nån ångest eller känna oro över något, så jag tog ett sånt också, och jag var inte gravid heller, säger Penny.

Nej, Penny hade varken en könssjukdom eller en bebis i magen. Men hennes syster Peg Parnevik, 21, anar däremot att det är hon som har en liten mini-Parnevik i magen.

– Jag tror typ att jag är gravid, säger Peg och fortsätter:

– Jag har ätit så mycket mat på senaste tiden, jag har sån matlust. Jag äter sånt jag inte ens gillar.

Peg har tidigare pratat en del om att hon tror att hon inte kan få några barn i framtiden. Men både Peg och Penny har länge drömt om barn, och i ett tidigare avsnitt av podden diskuterade systrarna hur stor chans de hade att bli gravida.

– Jag personligen har alltid trott att jag inte kommer att kunna få barn, sa Peg då.

– För mig är det helt tvärtom, jag kan få mens och ändå tro att jag är gravid, men typ tro att det är en låtsasmens, svarade Penny.

Om Peg nu anser att hennes misstankar om en graviditet ska ses som något positivt eller negativt, är svårt att avgöra. Men om man har drömmar om barn är det väl härligt att få veta att man också kan få egna små barn.

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks oro: Därför tror jag att jag inte kan bli gravid

LÄS OCKSÅ: Efter Pennys busiga sommar: ”Jag fick en liten grej…”

Foto: IBL