Peg avslöjar hemliga sanningen bakom tv-succén ”Parneviks”

Inspelningarna av ännu en ”Parneviks”-säsong pågår för fullt, och snart får vi följa familjens liv i tv-rutan igen. Nu passar Peg Parnevik på att avslöja lite smaskigt ”behind the scenes”-material.

Tidigare i september bekräftades det att det blir ännu en säsong av reality-serien ”Parneviks” på TV3, och vi kommer åter igen kunna följa familjen Parnevik och deras vardag i huset som de kallar för ”Casa Mia” i Florida. När den äldsta dottern i familjen, Peg Parnevik, 22, gästade podcasten ”Öppet hjärta”med Marcus Birro, 45, och Michael Strandberg i veckan avslöjade hon att serien helt saknar manus.

– Folk har frågat om det är manus, men det är verkligen ”så här är det”, säger hon i podcasten och fortsätter:

– Vi är ju väldigt öppna och säger vad vi tycker, det är skönt att pappa får vara med och klippa lite.

Ibland kan det hända att de måste upprepa något som de sagt, men någon mall eller något manus existerar inte. En annan grej som man som tittare inte tänker på är att huset är fullt av personer. Villan består alltså inte bara, som man lätt kan tro, av familjen Parnevik och gäster, som är de personerna som syns i rutan.

– Det är alltid två kamerateam, tre i varje team, så sex personer. Sen är det alltid en producent eller några andra som jobbar med själva produktionen. Det är 15-20 personer som är i huset hela tiden, plus gäster då, berättar Peg, och fortsätter:

– De springer efter en. Så är det ju ”vi fick inte med det du sa, kan du säga det igen”. På det sättet bara, de vill att det ska komma med på kameran.

Kamerateamet bor i närheten av familjens hus, men under dagtid befinner de sig hemma hos Parneviks hela tiden.

– Ibland får de en eller två dagar ledigt, men de är där typ varje dag. De bor precis bredvid, men de kommer typ sju och drar vid 22.

Hela familjen samlad.

Jesper Parnevik med frun Mia Parnevik. 

Peg Parnevik med pojkvännen Filip Kaspersen.

Penny Parnevik. 

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks stora oro – att föräldrarna ska separera

LÄS OCKSÅ: Peg rasar mot tv-duon: ”Måste ni vara såna rövhål?”

Foto: IBL, Stella Pictures