Peg Parneviks stora oro – att föräldrarna ska separera

Vi är vana att se artisten och realityprofilen Peg Parneviks föräldrar, Mia och Jesper, bete sig varmt och kärleksfulla mot varandra i TV3-succén ”Parneviks”. Nu berättar Peg om oron för en, högst teoretisk, framtida separation. – Tänk om de skulle skilja sig, vem skulle man bo med då?, säger hon till Expressen.

Vi har fått lära känna familjen Parnevik i TV3:s populära ”hemma hos”-show ”Parneviks” i tre säsonger. Och snart börjar inspelningen av en fjärde säsong, där kända svenska personer får hänga i Mia, 49, Jesper, 52, Peg, 21, Penny, 20, Philippa, 18, och Phoenix, 16, lyxvilla i Florida, det så kallade ”Casa Mia”. Miljonvillan ”Casa Mia” drabbades av orkanen Irma som svepte in över Floridas kust för ett par veckor sen.

Äldsta dottern, artisten Peg, är uppväxt med två kärleksfulla föräldrar som träffades redan innan pappa Jesper var ett hyllat golfproffs på PGA-touren. Och föräldrarna verkar minst sagt fortfarande superkära – efter över 30 år tillsammans och 23 år som gifta. För Expressen berättar Peg om föräldrarnas kärlek.

– De är så här äckligt kära, säger Peg Parnevik och fortsätter.

– De är “obsessed” med varandra, och de har verkligen varit med varandra sen första början, de träffades innan han började spela golf, innan allting. Och de har ändå hållit tills nu.

Se Jesper och Mias kärlek genom åren:

Jesper och Mia Parnevik fick sitt första barn, dottern Peg, 1995.

Paret Parnevik gifte sig redan 1994. Innan Mia gifte sig med Jesper hette hon Sandsten i efternamn.

Familjen Parnvik som vi lärt känna dem i TV3:s succérealityserie ”Parneviks”.

Jesper och Mia Parnevik tillsammans 2002.

Jesper i sin signaturkeps (skärmen uppåt) och Mia Parnevik 1995.

Jesper och Mia Parnevik 2007.

Men vi alla är ju oroliga för att även det mest kärleksfulla förhållandet kan spricka. Så även Peg.

– Det är klart, man har ju alltid någon sorts tanke, “Tänk om de skulle skilja sig”, vem skulle man bo med, sådana grejer, säger hon.

Ska vi tyda sociala medier är någon separation inte nära förestående för ett av svenska folkets favoritkändispar. Både Mia och Jesper lägger ofta upp – fina – kärlekshyllningar till varandra.

LÄS OCKSÅ: Så förstörde stormen Parneviks miljonvilla – Mias första ord

LÄS OCKSÅ: Parneviks pik till kändisarna efter kuppen på Kristallen

Foto: IBL, Instagram