Efter barnens övertalning – ”Parneviks” återvänder

Mia och Jesper Parnevik var länge osäkra. Men efter barnens övertalningskampanj står det klart att ”Parneviks” återvänder med en ny säsong.

Parneviks” är succéprogrammet där familjen Parnevik bjuder in svenska kändisar till för att  hänga i deras flådiga Florida-villa. Nu skriver Nöjesbladet att ex-golfproffset Jesper Parnevik, 52, glädjespridande frun Mia Parnevik, 49, och barnen Peg, 21, Penny, 20, Philippa, 18, och Phoenix, 16, utgör familjen Parnevik återvänder med en ny säsong av programmet.

– Jag landade i Sverige för två dagar sen och det blev typ klart då, säger Mia Parnevik till Nöjesbladet.

En ny säsong alltså, trots att Mia tidigare varit på det klara med att de inte skulle bli något mer ”Parneviks” i tv.

– Jag tycker själv när man läser sånt, om typ Håkan Hellström och han säger att det är sista spelningen, men jag förstår honom för grejen är att vi har faktiskt trott att det varit det sista varje gång. Men sen måste man smälta saker och ting och det måste finnas en lustfylldhet i det man gör, säger hon nu om varför de ändrade sig.

Och det är barnen som varit mest taggade på en ny säsong. Mia berättar att det snackats mycket över facetime, då familjens olika scheman har varit svårt att pussla ihop.

– Det kanske har varit lite så att ungarna säger ”Jaaa vi vill göra det”, men så tänker de kanske inte på allt runtikring, medan en annan säger ”Är ni säkra…?”, säger Mia Parnevik.

Nöjesbladet: Det låter som att barnen har övertalat dig lite grann?

– Hahaha njaa… alltså det är… nej, inte mig kanske…

Mera Jesper?

– Nej, men alltså, Jesper spelar ju golf full tid, det är mer alla scheman som är problem att få ihop. Men alla är jättetaggade och glada.

Någon önskegäst har dock inte Mia hunnit fundera på – än. Barnen säger dock alltid en viss svensk världsstjärna.

 – Ungarna kommer ju säga Zlatan liksom. Men han kommer inte komma. Han är lite busy tror jag, säger hon och skrattar.

”Parneviks” har idag chans att vinna en Kristall i  kategorin årets program. Den nya säsongen av ”Parneviks” börjar spelas in direkt. Sändningen är planerad till våren 2018.

Läs också: Peg rasar mot tv-duon: ”Måste ni vara såna rövhål?”

Läs också: Peg Parnevik hyllas efter vågade bilden

Foto: TV3/Viafree

Senaste nytt